Φινλανδία 2017: Στις 23 Νοεμβρίου θα ακούσουμε τα υποψήφια τραγούδια

Φινλανδία  2017: Στις 23 Νοεμβρίου θα ακούσουμε τα υποψήφια τραγούδια

Οι υπεύθυνοι της κρατικής τηλεόρασης της Φινλανδίας, YLE, ανακοίνωσαν ότι στις 23 Νοεμβρίου θα ανακοινωθούν τα υποψήφια τραγούδια για το Uuden Musiikin Kilpailu 2017, δηλαδή τον εθνικό τελικό της Φινλανδίας για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την χώρα στην Eurovision 2017 του Κιέβου.

Μέχρι στιγμής για τον Φινλανδικό τελικό γνωρίζουμε μόνο ότι θα διεξαχθεί τον Φεβρουάριο και ότι ο νικητής θα επιλεγεί μέσα από ένα μικτό σύστημα televoting και κριτικών επιτροπών, δεν είναι ακόμα γνωστό πόσα θα είναι τα υποψήφια κομμάτια και αν θα χωριστούν σε ημιτελικούς. Τα τραγούδια θα αποκαλυφθούν 1,5 μήνα νωρίτερα από ότι συνήθως για την Φινλανδία, αυτό συμβαίνει για να γίνουν τα υποψήφια κομμάτια πιο οικεία στο κοινό, ενώ δεν αποκλείεται πριν την επίσημη ανακοίνωση των κομματιών να βγουν στην δημοσιότητα μικρά αποσπάσματα τους.

Η Φινλανδία τα τελευταία 2 χρόνια δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό, στην Eurovision μετράει μια νίκη το 2006 στον διαγωνισμό της Αθήνας με τους Lordi και το “Hard rock hallellujah”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.