Φινλανδία: Στις 20 Φεβρουαρίου ο εθνικός τελικός της χώρας, “UMK 2021”

Φινλανδία: Στις 20 Φεβρουαρίου ο εθνικός τελικός της χώρας, “UMK 2021”

Η δημόσια τηλεόραση της Φινλανδίας, ανακοίνωσε ότι ο εθνικός τελικός της χώρας UMK για την Eurovision 2021, θα πραγματοποιηθεί στις 20 Φεβρουαρίου, ενώ από χθες ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων των ενδιαφερομένων. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το σόου θα διεξαχθεί στο Mediapolis Studios στην πόλη Tampere.

Σύμφωνα με τον παραγωγό του UMK, Anssi Autio, ο τελικός θα πραγματοποιηθεί χωρίς κοινό, μόνο με τους συμμετέχοντες και έναν μικρό αριθμό ατόμων του προσωπικού.

Οι φιναλίστ, που θα ανακοινωθούν τον Ιανουάριο, θα αποφασιστούν από μια ειδική επιτροπή αποτελούμενη από επαγγελματίες της μουσικής.

Φέτος, την χώρα θα εκπροσωπούσε ο Aksel Kankaanranta με το τραγούδι Looking Back, έπειτα από την νίκη του στο UMK 2020, όπου κατάφερε να επικρατήσει με 170 βαθμούς, έναντι 157 της Erika Vikman, μετά από την ψηφοφορία του κοινού αλλά και των 8 διεθνών επιτροπών. Δυστυχώς δεν του δόθηκε η ευκαιρία να εκπροσωπήσει εκ νέου την χώρα του, αλλά θα έχει την δυνατότητα να υποβάλλει νέα συμμετοχή, όπως όλοι οι υπόλοιποι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.