Γερμανία: Με την Susan και το Stronger With You στην Junior Eurovision 2020

Γερμανία: Με την Susan και το Stronger With You στην Junior Eurovision 2020

H Γερμανία έγινε απόψε η πρώτη χώρα που επέλεξε την συμμετοχή της για την Junior Eurovision 2020 μέσα από την εθνική της επιλογή KiKA LIVE: Junior Eurovision Song Contest – Das Casting. Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η 13χρονη Susan με το τραγούδι Stronger With You.

Συνολικά 70 νεαροί καλλιτέχνες έκαναν αίτηση για συμμετοχή στο show, εκ των οποίων μόλις 5 προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό (Linnea May, Malaika, Davit, Leroy Kay τα ονόματα των υπολοίπων υποψηφίων) . Τα παιδιά ερμήνευσαν δύο τραγούδια που γράφτηκαν από τον Levent Geiger, το Stronger With You και το See you later με το πρώτο να είναι αυτό που τελικά θα διαγωνιστεί στην Βαρσοβία στις 29 Νοεμβρίου.

Η Susan θα είναι η πρώτη εκπρόσωπος της Γερμανίας στην ιστορία της Junior Eurovision, ενώ το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί είναι μια μπαλάντα με τους στίχους της να είναι γραμμένοι στα Αγγλικά και τα Γερμανικά. Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι.

https://www.youtube.com/watch?v=S-toZcSeX3E

Πηγή Εικόνας: escbubble.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.