Φινλανδία: Κυκλοφόρησε η δεύτερη συμμετοχή του UMK 2020!

Φινλανδία: Κυκλοφόρησε η δεύτερη συμμετοχή του UMK 2020!

Κυκλοφόρησε η δεύτερη συμμετοχή από τις έξι του φετινού εθνικού της Φινλανδίας UMK 2020. Όπως έχει δηλώσει η ίδια η ερμηνεύτρια Erika Vikman στον ραδιοτηλεοπτικό φορέα YLE για την συμμετοχή της με τίτλο Cicciolina:

Όταν φτιάξαμε αυτό το τραγούδι, ένιωσα αμέσως ότι αυτό θα έκανε μια υπέροχη συμμετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Κατά σύμπτωση, άκουσα τότε ότι το UMK επαναφέρει την ανοιχτή διαδικασία επιλογής. Πρώτα θεωρήσαμε ότι αυτή είναι μια τρελή ιδέα, αλλά στη συνέχεια συνειδητοποιήσαμε ότι έτσι πρέπει να είναι.

 

Ανυπομονώ για ένα υπέροχο και συναρπαστικό ταξίδι! Ακόμα κι αν δεν το καταφέρω, προσωπικά, αυτή θα είναι μια συναρπαστική και απελευθερωτική εμπειρία.

Πιστεύω πραγματικά ότι το τραγούδι μου μεταφέρει ένα σημαντικό μήνυμα και πιστεύω σε αυτό το 100%. Ελπίζω ότι αυτό θα ενισχύσει επίσης τους ακροατές και θα τους κάνει να σκεφτούν.

Η επιτροπή του UMK που επέλεξε το τραγούδι δήλωσε:

Το τραγούδι μπορεί να γίνει πολύ δημοφιλές pop hit, το οποίο θα παίζεται δέκα χρόνια σε φινλανδικά bachelorette. Τα τραγούδια της Mökkitie Records είναι με πολλούς τρόπους στην καρδιά του Finishness και με την χαρισματική προσωπικότητά της η Erika είναι το σωστό πρόσωπο για να το ερμηνεύσει.

Ακούστε την δεύτερη υποψήφια συμμετοχή παρακάτω:

Πώs σας φάνηκε η συμμετοχή της Erika; Πιστεύετε ότι θα καταφέρει να βρεθεί στην σκηνή του Ρότερνταμ;

Πείτε μας στα σχόλια την γνώμη σας

Μία σκέψη στο “Φινλανδία: Κυκλοφόρησε η δεύτερη συμμετοχή του UMK 2020!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.