Λιθουανία: H Monika Marija απέσυρε απ’τον εθνικό τελικό την δεύτερη συμμετοχή της “Criminal”

Λιθουανία: H Monika Marija απέσυρε απ’τον εθνικό τελικό την δεύτερη συμμετοχή της “Criminal”

Η φιναλίστ Λιθουανικού τελικού “Eurovizijos Nacionaline Atranka 2019”, η Monika Marija απέσυρε την δεύτερη συμμετοχή της με τίτλο “Criminal”. Αποφάσισε να συμμετάσχει μόνο με την άλλη συμμετοχή της  το τραγούδι,Light On”. Στην θέση της δεύτερης συμμετοχής της θα μπει η   Allen Chicco’s με το τραγούδι “Your Cure”.

ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ

H Monika Marija, η οποία προκρίθηκε στον εθνικό τελικό της Λιθουανίας, “Eurovizijos Nacionaline Atranka 2019” με δύο τραγούδια, θα καταβάλλει το πρόστιμο των 2,000 ευρώ σύμφωνα με τους κανόνες συμμετοχής, αφού αποφάσισε να αποσύρει την συμμετοχή της  “Criminal” από τον τελικό. Αφού πέρασε στον τελικό με το τραγούδι “Light on” το οποί είχε διαγωνιστεί στον α’ ημιτελικό, η Monika κάλεσε τους θαυμαστές της μέσα από τα  social media να μη ψηφίσουν το “Criminal” πριν το σόου του δεύτερου ημιτελικού:

Θα είμαι ευγνώμων στην επιτροπή, αν δεν μου δώσει καθόλου βαθμούς σ’αυτόν τον ημιτελικό και ζητώ από το κοινό να εξοικονομήσει τα χρήματα του και να μη ψηφίσει το τραγούδι μου “Criminal” στον δεύτερο ημιτελικό. Είμαι πολύ χαρούμενη που η δουλειά μου έχει λάβει την προσοχή και στήριξη σας, αυτό το Σάββατο θα ερμηνεύσω το τραγούδι σας  “Criminal” με όλη μου την καρδιά ! Και με το“Light On”, θα συναντηθούμε στον τελικό.

Η ΝΕΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του ΤΕΛΙΚΟΥ

Παρόλα αυτά και την έκκληση της το τραγούδι κατάφερε να προκριθεί στον τελικό αλλά η ίδια προτιμά να εστιάσει την προσοχή της στις ψήφους για την συμμετοχή “Light On”, Στην θέση του θα διαγωνιστεί ο Allen Chicco, ο οποίος είχε αποκλειστεί στον δεύτερο ημιτελικό γύρο και τώρα θα διαγωνιστεί με το τραγούδι του “Your Cure”.

Έτσι η τελική οκτάδα του τελικού “Eurovizijos Nacionaline Atranka 2019” διαμορφώθηκε ως ακόλουθα:

Ανάμεσα στους φιναλίστ είναι και ο Jurijus ο οποίος κινδυνεύει με αποκλεισμό καθώς η συμμετοχή του είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο από την προηγούμενη άνοιξη. Το κρατικό κανάλι LRT ερευνά την υπόθεση ενώ έχει ενημερωθεί και η EBU, η οποία πρέπει να κρίνει αν υπήρξε παράβαση των κανόνων. Ο τελικός θα λάβει χώρα το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου και ένας από τους 8 διαγωνιζόμενους  θα εκπροσωπήσει την χώρα στον 64ο διαγωνισμό της Eurovision τον ερχόμενο Μάιο στο Τελ Αβίβ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.