Νορβηγία: Στις 15 Φεβρουαρίου θα μάθουμε τον 12ο φιναλίστ του “MGP 2021”

Νορβηγία: Στις 15 Φεβρουαρίου θα μάθουμε τον 12ο φιναλίστ του “MGP 2021”

Η δημόσια τηλεόραση της Νορβηγίας, NRK, ανακοίνωσε σήμερα την ημερομηνία μετάδοσης μιας ειδικής εκπομπής, μέσω της οποίας θα μάθουμε τον δωδέκατο υποψήφιο του τελικού της εθνικής επιλογής της χώρας για την Eurovision 2021, MGP.

Το φετινό MGP αποτελείται από 6 σόους, 5 ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό. Σε κάθε ημιτελικό βλέπουμε να διαγωνίζονται 4 υποψήφιοι σε duels, ενώ στον τελικό θα λάβουν μέρος 12 συμμετέχοντες, 2 παραπάνω από πέρυσι. Μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από επαγγελματίες, έχει προ-επιλέξει τις 6 από τις 12 συμμετοχές του τελικού. Οι υπόλοιπες 5 θα προκύψουν από τους ημιτελικούς, ενώ σε μία συμμετοχή που δεν θα καταφέρει να προκριθεί από τους ημιτελικούς, θα δοθεί μια wildcard.

Αυτό, θα το μάθουμε την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, όπου το κοινό αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πέμπτου και τελευταίου ημιτελικού, θα έχει την δυνατότητα να ψηφίσει τις αγαπημένες του συμμετοχές από τις 15 που δεν κέρδισαν το εισιτήριο για τον τελικό.

Μέχρι στιγμής, γνωρίζουμε τους 7 φιναλίστ, έπειτα και από τον πρώτο ημιτελικό που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, με νικητές τους Blåsemafian feat. Hazel.

  • TIX – Ut Av Mørket
  • KEiiNO – Monument
  • Blåsemafian – Let Loose
  • Atle Pettersen – World On Fire
  • Stavangerkameratene – Barndomsgater
  • Kaja Rode – Feel Again
  • Rein Alexander – Eyes Wide Open

Το επόμενο Σάββατο, μετά την διεξαγωγή του δεύτερου ημιτελικού, θα ξέρουμε τον όγδοο υποψήφιο του τελικού του MGP.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.