Τσεχία 2017: Ανάμεσα από 5 συμμετοχές θα γίνει η τελική επιλογή για τη Eurovision

Τσεχία 2017: Ανάμεσα από 5 συμμετοχές θα γίνει η τελική επιλογή για τη Eurovision

Τουλάχιστον 300 τραγούδια υποβλήθηκαν στην Τσεχική τηλεόραση με σκοπό να εκπροσωπήσουν την χώρα στην επερχόμενη Eurovision. Περιορισμός εθνικότητας δεν υπήρξε, έτσι τα τραγούδια προήλθαν εκτός από την Τσεχία, και από άλλες χώρες της Ευρώπης αλλά και του κόσμου. Ο επικεφαλής της Τσέχικης αποστολής για τη Eurovision Martin Brož δήλωσε ότι η διαδικασία επιλογής θα αποτελείται από 2 γύρους. Στον πρώτο γύρο μια κριτική επιτροπή επαγγελματιών θα επιλέξει τα 5 καλύτερα τραγούδια από τα 300. Στον δεύτερο γύρο θα επιλεγούν οι καλλιτέχνες που θα τα ερμηνεύσουν. Έτσι λοιπόν, δημόσια τηλεόραση και κριτική επιτροπή, θα προσπαθήσει να κάνει την καλύτερη επιλογή για την εκπροσώπηση της χώρας στο Κίεβο.

Η Τσεχία μετράει μέχρι στιγμής 5 συμμετοχές στην Eurovision, ενώ μόλις φέτος κατάφεραν να περάσουν στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία τους με τη Gabriela Gunčíková και το τραγούδι I stand που κατατάχθηκε 25ο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.