Πολωνία 2017: Στις 27 Ιανουαρίου η ανακοίνωση των συμμετοχών του Krajowe Eliminacje

Πολωνία 2017: Στις 27 Ιανουαρίου η ανακοίνωση των συμμετοχών του Krajowe Eliminacje

Η δημόσια τηλεόραση της Πολωνίας, TVP, ανακοίνωσε σήμερα τους κανόνες που αφορούν την εθνική επιλογή της χώρας για τη Eurovision 2017,  Krajowe Eliminacje 2017. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να υποβάλλουν τις συμμετοχές τους μέχρι τις 20 Ιανουαρίου. Η ανακοίνωση των διαγωνιζομένων του εθνικού τελικού θα γίνει στις 27 Ιανουαρίου. 

Ακόμα δεν έχει οριστεί η ημερομηνία που θα διεξαχθεί το Krajowe Eliminacje 2017, αλλά έγινε γνωστός ο τρόπος με τον οποίο θα προκύψει ο εκπρόσωπος της Πολωνίας που θα ταξιδέψει στο Κίεβο. Έτσι λοιπόν κριτική επιτροπή και κοινό θα έχουν από 50% για να κρίνουν τον νικητή με την ψήφο τους. Όλους τους κανόνες, μαζί με σχετικά έγγραφα και πληροφορίες για την υποβολή αιτήσεων, θα μπορέσετε να τα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της TVP.

Την Πολωνία πέρσι εκπροσώπησε ο Michał Szpak με το τραγούδι Color Of Your Life, καταφέρνοντας να τερματίσει στην 8η θέση του μεγάλου τελικού, όπου είναι η τρίτη καλύτερη θέση όλων των εποχών για την χώρα στη Eurovision.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.