Τσεχία: Οι τελευταίες δύο βαθμολογίες της διεθνούς επιτροπής του ESCZ 2019- Αύριο ο εκπρόσωπος της χώρας

Τσεχία: Οι τελευταίες δύο βαθμολογίες της διεθνούς επιτροπής του ESCZ 2019- Αύριο ο εκπρόσωπος της χώρας

Μετά τους 8 βαθμολογίες της κριτικής επιτροπής (Cesar Sampson και Rasmussen  ,Ira Losco και ZiBBZ , AWS και Elina Nechayeva, Alma και Ari Ólafsson) για τον εθνικό τελικό της χώρας, ESCZ 2019 ήταν σειρά του Ryan O’Shaugnessy και του JOWST  να ανακοινώσουν την βαθμολογία τους ως μέλη της διεθνούς επιτροπής του εθνικού τελικού και ουσιαστικά να ολοκληρώσουν την βαθμολογία της επιτροπής.

Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Οι 12 βαθμοί των μελών της κριτικής επιτροπής για τον Τσέχικο εθνικό τελικό ανακοινώνονταν κατά την διάρκεια αυτής της βδομάδας, με τους δέκα κριτές της επιτροπής να δίνουν την κορυφαία βαθμολογία τους. Τα αποτελέσματα θα ανακοινώνονταν καθημερινά (εκτός Σαββάτου) στις 18:00 CET (19:00 ώρα Ελλάδος) και 20:00 CET (21:00 ώρα Ελλάδος). Αύριο 28 Γενάρη μετά την ανακοίνωση της συνολικής βαθμολογίας επιτροπής και κοινού θα ανακοινωθεί και o εκπρόσωπος της χώρας.

Η Βαθμολογία του Ryan O’Shaugnessy

H ένατη βαθμολογία της διεθνούς επιτροπής έρχεται από τον εκπρόσωπο της Ιρλανδίας στην Eurovision 2018 με το τραγούδι “Together”, Ryan O’Shaugnessy, ο οποίος χάρισε το δωδεκάρι του στον Lake Malawi και στην συμμετοχή “Friend of a Friend”

Η Βαθμολογία του JOWST

Την βαθμολογία της διεθνούς επιτροπής θα κλείσει το δωδεκάρι του JOWST, ο οποίος εκπροσώπησε την Νορβηγίας στον διαγωνισμό της Eurovision 2017 με το τραγούδι “Grab the Moment”. Ο Jowst χάρισε το δέκατο δωδεκάρι της επιτροπής επίσης στον Lake Malawi και στην συμμετοχή “Friend of a Friend

Μετά και τις τελευταίες αυτές βαθμολογίες της επιτροπής η κατάταξη διαμορφώθηκε ως ακόλουθα:

Η συνολική βαθμολογία της διεθνούς επιτροπής μαζί με του κοινού, θα ανακοινωθούν αύριο 28 Ιανουαρίου στις 14:30 CET ( 15:30 ώρα Ελλάδος) σε ειδική συνέντευξη τύπου, κατά την διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί και ο εκπρόσωπος της χώρας.

2 σκέψεις για το “Τσεχία: Οι τελευταίες δύο βαθμολογίες της διεθνούς επιτροπής του ESCZ 2019- Αύριο ο εκπρόσωπος της χώρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.