Τσεχία: Με την Gabriela Gunčíková στη Σουηδία και το “I Stand”

Τσεχία: Με την Gabriela Gunčíková στη Σουηδία και το “I Stand”

Το εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο της Τσεχίας, Česká televize (ČT), ανακοίνωσε επίσημα ότι η Gabriela Gunčíková θα είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στη Eurovision 2016 με το τραγούδι “I Stand”.

Η Gabriela έγινε γνωστή στη Τσεχία αλλά και στη Σλοβακία μετά τη συμμετοχή της στο Czech & Slovak Idol το 2011. Έπειτα από την επιτυχία που είχε στο σόου, κυκλοφόρησε το πρώτο της CD του οποίου ο τίτλος ήταν Dvojí tvář (Double face).

hqdefault

Το 2012 πρωταγωνίστησε στο μιούζικαλ “Κλεοπάτρα” ερμηνεύοντας τον ομώνυμο ρόλο.

Το 2013 κυκλοφόρησε το δεύτερο CD της με τον τίτλο Celkem jiná (Quite different).

Το 2013 άρχισε να δουλεύει με τον αμερικάνο τραγουδιστή και καθηγητή φωνητικής Ken Tamplin στο πρότζεκτ του Ken Tamplin Vocal Academy, από όπου έμαθε πολλές τραγουδιστικές τεχνικές.

Επίσης η Gabriela, έπειτα από οντισιόν, το 2014 επιλέχθηκε να είναι αυτή η κεντρική τραγουδίστρια του αμερικάνικου ροκ συγκροτήματος Trans-Siberian Orchestra.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το τραγουδιού της “I Stand” το οποίο θα ερμηνεύσει στη σκηνή της Eurovision τον ερχόμενο Μάιο:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.