Εναρκτήρια πρόβα: Τσεχία

Εναρκτήρια πρόβα: Τσεχία

Η δεύτερη ημέρα των προβών (το B’ Μέρος του Α’ Ημιτελικού) ανοίγει με την πανέμορφη Τσέχα, Gabriela Gunčíková, η οποία επελέγη εσωτερικά από την κρατική τηλεόραση της χώρας της με το τραγούδι I Stand, γραμμένο από διεθνή ομάδα (Christian Schneider, Sara Biglert και Aidan O’Connor).

AP6_0935AP6_0933

Η πρόβα ξεκίνησε κανονικά, αλλά τη διέκοψε η καλλιτέχνιδα, διότι ήθελε να διευκρινίσει κάποιες λεπτομέρειες, κυρίως που να σταθεί. Φορά λευκό φόρεμα, του οποίου το κάτω μέρος φωτίζεται άλλοτε μωβ, άλλοτε ροζ, άλλοτε μπλε και η φωνή της ακούγεται κρυστάλλινη, σχεδόν όπως στο CD, εκτός από την αλλαγή τόνου, όπου το έχασε λιγάκι, πολύ λιγάκι όμως. Τα μαλλιά της είναι δεμένα σε κότσο, τον οποίο λύνει στο τέλος και αφήνει τα πλούσια, ξανθά μαλλιά της ελεύθερα. Αρχικά η σκηνή είναι υποφωτισμένη, υπάρχουν όμως δύο κάθετες μωβ δεσμίδες φωτός στα πλάγια. Ξαφνικά γίνεται ένα πανοραμικό πλάνο και αποκαλύπτεται η σκηνή: το πάτωμα και το φόντο είναι σε μπλε, μωβ και πορφυρές αποχρώσεις, ενώ προβάλλονται και μικρά τρίγωνα. Χρησιμοποιούνται τα σχέδια που είδαμε στο βίντεο-κλιπ. Στο τέλος πέφτουν μπλε και μωβ λουλούδια, ενώ επιστρατεύεται και ανεμιστήρας, με την καλλιτέχνιδα, κομψή, στυλάτη και συνάμα σύγχρονη, να στέκεται ανάμεσα σε αχνές δεσμίδες φωτός από τους προβολείς της σκηνής.

Παρατηρήθηκαν αστάθειες της κάμερας, όμως γι’ αυτό γίνονται οι πρόβες, ώστε να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες βελτιώσεις. Επίσης οι πολλές εναλλαγές στις γωνίες λήψης κρίθηκαν από κάποιους ακατάλληλες για το συγκεκριμένο τραγούδι, από άλλους ιδανικές, ακόμα και λυρικού ύφους… Η ερμηνεία της κοπέλας είναι στατική, αλλά καλύπτεται από τη δυναμική της ερμηνείας της.

AP6_0896AP6_0904

Η ίδια δήλωσε λίγο πριν από την πρόβα ότι αισθάνεται καλά, διότι την προηγούμενη ημέρα έκανε εξάσκηση με τα φωνητικά της, τα οποία την στηρίζουν πάρα πολύ, όπως και οι δύο ομάδες της, η Τσεχική και η Σουηδική. Δήλωσε έτοιμη και για τις κάμερες. Θέλει να δείχνει φυσική και να το απολαύσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.