Αυστραλία: Ακούστε τη συμμετοχή της Dami Im για τη Eurovision 2016 “Sound Of Silence”

Αυστραλία: Ακούστε τη συμμετοχή της Dami Im για τη Eurovision 2016 “Sound Of Silence”

Πριν από λίγο δημοσιεύτηκε το τραγούδι “Sound Of Silence” όπου θα ερμηνεύσει η Dami Im φέτος στη σκηνή της Eurovision. Ωστόσο πριν λίγες ώρες η ίδια είχε ανεβάσει στην επίσημη σελίδα της στο Facebook και στο Twitter, ένα μικρό απόσπασμα 30 δευτερολέπτων της συμμετοχής της η οποία είναι μια anthem μπαλάντα, με έντονα δυναμικά στοιχεία.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι “Sound Of Silence” :

Στις 3 Μαρτίου ο ραδιοσταθμός της Αυστραλίας SBS, αποκάλυψε πως η Αυστραλο-Κορεάτισσα Dami Im θα είναι αυτή που θα ταξιδέψει στη Σουηδία για να εκπροσωπήσει τη χώρα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

 Η 28χρονη τραγουδίστρια και συνθέτης γεννήθηκε στη Νότια Κορέα και στην ηλικία των 9, μετανάστευσε μαζί με την οικογένεια της στην Αυστραλία. Στην ηλικία των 24 συμμετείχε στον 5ο κύκλο του show Τhe X factor Australia, στο οποίο αναδείχτηκε νικήτρια και αυτόματα υπέγραψε συμβόλαιο με την Sony Music Australia. H Im έχει κυκλοφορήσει 3 studio album, από τα οποία τα 2 έχουν βρεθεί στο top-10 του ARIA Albums Chart

Αυτή θα είναι η δεύτερη συμμετοχή της Αυστραλίας στον διαγωνισμό. Αν και πέρσι συμμετείχαν απευθείας στο τελικό, σαν προσκεκλημένο μέλος της EBU για τα 60 χρόνια του θεσμού, τελικά η συμμετοχή τους επιβεβαιώθηκε και για τη φετινή χρονιά, μόνο που φέτος θα πρέπει να περάσουν και τον σκόπελο του ημιτελικού για να βρεθούν στον Τελικό της 14ης Μαίου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.