Τσεχία: Ακούστε την συμμετοχή του Benny Cristo για την Eurovision 2021, “Omaga”

Τσεχία: Ακούστε την συμμετοχή του Benny Cristo για την Eurovision 2021, “Omaga”

Κυκλοφόρησε νωρίτερα από το αναμενόμενο η Συμμετοχή της Τσεχίας για την Eurovision 2021, με τίτλο “Omaga”. To τραγούδι είναι γραμμένο εξολοκλήρου στα αγγλικά και δημιουργός του είναι ο  Filip Vlček, ο οποίος μάλιστα θα συνοδέψει τον Benny Cristo επι σκηνής στην Eurovision 2021 μαζί με άλλους 4 χορευτές, δύο άντρες και δύο γυναίκες. “Omaga” είναι παραφθορά της φράσης “Oh My God” (Ω θεέ μου).

Λίγα Λόγια για τον Benny Cristo και την Τσεχία στην Eurovision

O Benny Cristo (Ben da Silva Cristóvão) είναι ένας 34χρονος hip-hop και RnB καλλιτέχνης, γεννημένος στην πόλη Πλζεν αλλά με καταγωγή από την Ανγκόλα από την μεριά του πατέρα του. Ο Benny Cristo κέρδισε πέρσι το ESCZ 2020, τον εθνικό τελικό της Τσεχίας για την Eurovision 2020, με το τραγούδι Kemama. Μετά την ακύρωση της Eurovision 2020 εξαιτίας της πανδημίας του ιού COVID-19, η Τσεχική τηλεόραση CT, επέλεξε με απευθείας ανάθεση τον Benny Cristo για την Eurovision 2021.

Η Τσεχία έλαβε μέρος για πρώτη φορά στην Eurovision το 2007 και η καλύτερη της θέση μέχρι σήμερα είναι η 6η το 2018 με τον Mikolas Josej και το Lie to me. H Τσεχία στον φετινό διαγωνισμό θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό του Β’ Ημιτελικού. Πιστεύετε πως το Omaga μπορεί να οδηγήσει την Τσεχία για τρίτη συνεχόμενη φορά στον τελικό της Eurovision;

 

Μία σκέψη στο “Τσεχία: Ακούστε την συμμετοχή του Benny Cristo για την Eurovision 2021, “Omaga”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.