Βουλγαρία: Ακούστε το 4ο υποψήφιο τραγούδι της VICTORIA για την Eurovision, με τίτλο “Phantom Pain”

Βουλγαρία: Ακούστε το 4ο υποψήφιο τραγούδι της VICTORIA για την Eurovision, με τίτλο “Phantom Pain”

Η εκπρόσωπος της Βουλγαρίας για την Eurovision 2021, VICTORIA αποκάλυψε σήμερα το 4ο από τα υποψήφια τραγούδια της. Πρόκειται για το τραγούδι Phantom Pain το οποίο θα είναι στο νέο της δίσκο “a little dramatic” ο οποίος  θα περιλαμβάνει τα 5 από τα 6 υποψήφια τραγούδια της για την φετινή Eurovision. Δημιουργοί του τραγουδιού είναι η ίδια η VICTORIA μαζί με τους Helena Larsson και Oliver Björkvall.

H VICTORIA δήλωσε τα παρακάτω για το τραγούδι της:

Το τραγούδι είναι μέρος της τελικής φάσης του άλμπουμ «a little dramatic» και αφηγείται μια οδυνηρή ιστορία. Αυτό το μοιραίο παραμύθι θα μπορούσε να είναι υπερβολικό για μερικούς ανθρώπους, αλλά όταν κυκλοφορήσει αύριο το “The Funeral Song”, όλα θα βγάλουν νόημα. Και τα δύο τραγούδια είναι συνδεδεμένα και είναι αρκετά διαφορετικά από το “Imaginary Friend” και το “Dive in Unknown”. Μπορώ να πω ότι το “Phantom Pain” είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια του πρώτο μου EP.

Τα υποψήφια τραγούδια

Θυμίζουμε πως 6 συνολικά είναι τα υποψήφια τραγούδια για την VICTORIA, η λίστα των κομματιών είναι η παρακάτω ενώ περισσότερα για την διαδικασία επιλογής του τραγουδιού της Βουλγαρίας για την Eurovision 2021 μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.