Αρμενία: Το Snap είχε υποβληθεί για την Eurovision του 2019!

Αρμενία: Το Snap είχε υποβληθεί για την Eurovision του 2019!

Η Rosa Linn αποκάλυψε ότι υπέβαλε για πρώτη φορά το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Αρμενία στο Τορίνο, για τη Eurovision 2019.

H Rosa Linn σε δημοσίευση της στο TikTok αποκάλυψε το ταξίδι που έχει διανύσει ως καλλιτέχνης, αλλά και πληροφορίες σχετικά με το τραγούδι που θα διαγωνιστεί αυτό τον Μάιο στο Τορίνο.

https://www.tiktok.com/@rosalinnmusic/video/7078000085384056106?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1&lang=en

Μιλώντας για το τραγούδι όταν κυκλοφόρησε σχολίασε:

“Νομίζω ότι όλοι βρισκόμασταν σε ένα σημείο, όπου νιώθαμε ότι δεν υπάρχει διέξοδος και ότι ολόκληρος ο κόσμος απλώς καταρρέει γύρω σας. Αρχίζεις να αμφισβητείς τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σου. Έχω πάει εκεί. Και αυτό που συνειδητοποίησα ήταν ότι είχα τη δύναμη να διαμορφώσω την πραγματικότητά μου – χρειάστηκε απλώς να ξεφύγω από τον δικό μου δρόμο και να βρω την εσωτερική γαλήνη. Έχει να κάνει με την αγάπη του εαυτού και την αποδοχή ότι είσαι αρκετός. Το να γράψω το «Snap» ήταν μια μορφή θεραπείας για μένα και ελπίζω ότι μπορεί να είναι και για άλλους που περνούν επίσης δύσκολες στιγμές.”

Λίγα Λόγια για την Rosa Linn

Η Rosa Kostanyan, γνωστή ως Rosa Linn, είναι μια 21χρονη τραγουδίστρια που ζει και εργάζεται στο Vanadzor στη Βόρεια Αρμενία. Το αμερικανικό περιοδικό «Flaunt» την ονόμασε την πρώτη γυναίκα παραγωγό μουσικής στην Αρμενία. Η Rosa είναι μέρος του Nvak Collective, του οποίου συνιδρύτρια είναι η Tamar Kaprelian, εκπρόσωπος της Αρμενίας στη Eurovision 2015 ως μέρος των Genealogy, με το “Face The Shadow” και τον παραγωγό δίσκων, Alex Salibian.

Η Αρμενία επιστρέφει στην Eurovision το 2022 έχοντας αποσυρθεί από τον διαγωνισμό το 2021. Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας επέλεξε να επιστρέψει σε διαδικασία απευθείας ανάθεσης, όπως έγινε και το 2019. Στην τελευταία τους εμφάνιση στον διαγωνισμό, η Srbuk τερμάτισε 16η στο δεύτερο ημιτελικό με το “Walking Out, αφήνοντας την Αρμενία εκτός τελικού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η γνωστή Αθηνά Μανουκιάν ήταν να εκπροσωπήσει την χώρα το 2020 με το «Chains on You» πριν ακυρωθεί ο διαγωνισμός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.