Το INFE Greece συνάντησε τους ARGO στη Θεσσαλονίκη

Το INFE Greece συνάντησε τους ARGO στη Θεσσαλονίκη

Ένα πολύ όμορφο διήμερο γεμάτο μουσική, Eurovision και ARGO, τους φετινούς μας εκπροσώπους στο διαγωνισμό της Eurovision είχαν την τύχη και τη χαρά να ζήσουν, όσα μέλη και φίλοι του σωματείου μας βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη τις δύο προηγούμενες ημέρες.

Οι φετινές ετήσιες εκδηλώσεις του INFE Greece στη συμπρωτεύουσα ξεκίνησαν την Παρασκευή 25/3 με το Eurovision Party στο Cocco Cafeina cafe-bar στον πεζόδρομο της Ζεύξιδος. Μέλη του INFE και φίλοι της Eurovision περάσαμε μία βραδιά μόνο με τραγούδια από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό.

Το Σάββατο 26/3 όσοι παρευρέθηκαν στο ξενοδοχείο Capsis είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά τους φετινούς μας εκπροσώπους στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, το συγκρότημα ARGO που έχει εξάλλου ως έδρα του τη Θεσσαλονίκη.

Οι ARGO απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις των παρευρισκομένων, ενώ με καλή διάθεση και χαμόγελα βγήκαν φωτογραφίες με όλους όσους το επιθυμούσαν. Από όσα ενδιαφέροντα μας είπαν ξεχωρίζουμε ότι ετοιμάζουν κάτι πολύ όμορφο σκηνικά που δεν θέλησαν να μας αποκαλύψουν. Έχουν μία πολύ δυνατή ομάδα μαζί τους, η οποία έχει εμπειρία στο διαγωνισμό της Eurovision και έχουν αναλάβει όλα όσα αφορούν την κίνηση και το φωτισμό της ελληνικής συμμετοχής στην Globen Arena. Τα τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει είναι αυτά της Αυστραλίας, της Ρωσίας αλλά και της Κύπρου. Οι ARGO δεν δίστασαν να μας τραγουδήσουν και acapella το ρεφρέν του Utopian Land κάνοντας τους πάντες να χειροκροτήσουν.

Στην ερώτηση για την αγαπημένη ελληνική συμμετοχή του συγκροτήματος, η απάντηση ήταν το My Number One της Έλενας Παπαρίζου το οποίο επίσης μας τραγούδησαν live

Με το πέρας της συνάντησής μας με τους ARGO διεξήχθη και ο ετήσιος μουσικός διαγωνισμός των μελών του INFE Greece στη Θεσσαλονίκη BE.SO. Στο διαγωνισμό αυτό κάθε μέλος ή ανά δύο επιλέγουν μία χώρα και ένα τραγούδι της χώρας αυτής. Tα βίντεο κλιπ των τραγουδιών αυτών διαγωνίζονται για το καλύτερο τραγούδι. Φετινός νικητής η Πορτογαλία και το μέλος μας από την Αθήνα Βασίλης Χαλάς, που με το τραγούδι Boom Se Parar και 101 βαθμούς πήρε την 1η θέση. Στην 2η θέση βρέθηκε ο Γιάννης Αργυρίου με την Ιρλανδία και στην 3η θέση η Αλβανία με τους Άλκη Στύλο και Κων/νο Δασκάλου.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους σε οποιαδήποτε από τις άνω αναφερόμενες εκδηλώσεις μας, τους τηλεοπτικούς σταθμούς Μακεδονία TV και Pontos TV που κάλυψαν την συνάντηση με τους ARGO, αλλά και τους Minus One φετινούς εκπροσώπους της Κύπρου στο διαγωνισμό για το βίντεο που μας έστειλαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.