Λιθουανία: 10.000 € συγκέντρωσε σε “έρανο” η δημόσια τηλεόραση της χώρας για τη Eurovision

Λιθουανία: 10.000 € συγκέντρωσε σε “έρανο” η δημόσια τηλεόραση της χώρας για τη Eurovision

Η δημόσια τηλεόραση της Λιθουανίας σε ειδική εκδήλωση που συνηθίζει να διοργανώνει τα τελευταία χρόνια για τη συγκέντρωση χρημάτων για την κάλυψη των εξόδων της αποστολής της στο διαγωνισμό της Eurovision. κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 10.000 € για το φετινό εκπρόσωπό της Donny Montell.

Μέρος του ποσού των 50.000 € που είναι τα έξοδα της φετινής συμμετοχής της Λιθουανίας στο διαγωνισμό της Eurovision κατάφερε να καλύψει, όπως εξάλλου συνηθίζει να κάνει η δημόσια τηλεόραση της χώρας μέσω ενός “εράνου” που διενήργησε. Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονταν να στηρίξουν τον Donny Montel οικονομικά στην προσπάθεια του για μία διάκριση στη Στοκχόλμη μπορούσαν μέσω SMS ή κλήσης να προσφέρουν 2 €. Για μεγαλύτερες δωρεές απαιτούνταν κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

To αυξημένο τέλος συμμετοχής, αλλά και το μεγάλο κόστος που απαιτείται να καλύψουν οι δημόσιες τηλεοράσεις για τη μετάβαση και διαμονή στην εκάστοτε πόλη διεξαγωγής του διαγωνισμού, κάνει οικονομικά ασύμφορη τη συμμετοχή πολλών χωρών, ιδιαίτερα όσων πλήττονται από την οικονομική κρίση. Η EBU θα πρέπει να εξετάσει αυτό το ζήτημα που γίνεται ολοένα και εντονότερο.

Παρακάτω το ποσό που συγκέντρωσε η τηλεόραση της Λιθουανίας από την αντίστοιχη εκδήλωση τα προηγούμενα 4 χρόνια:

  1. Donny Montell (2012) – 23,000 Euro
  2. Monika & Vaidas (2015) – 21,000 Euro
  3. Vilija (2014) – 15,000 Euro
  4. Andrius Pojavis (2013) – 10,000 Euro

Ο Donny Montel βρίσκεται ήδη στη Στοκχόλμη εν τω μεταξύ, και κάνει εντατικές πρόβες το τραγούδι που θα ερμηνεύσει στην Globen Arena σε λιγότερο από 2 μήνες στη Στοκχόλμη. Δείτε το βίντεο που ο ίδιος δημοσιοποίησε στους λογαριασμούς του στα social media:

https://www.facebook.com/donnymontellofficial/videos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.