Το INFE GREECE στο πάρτυ του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου

Το INFE GREECE στο πάρτυ του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου

΄΄Μόνο για μας..΄ και για όσους αγαπάμε πραγματικά το θεσμό της Eurovision -θα μπορούσε να χαρακτηριστεί-χρησιμοποιώντας τον τίτλο του τραγουδιού που εκπροσώπησε την Κύπρο ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου-το eurovision party πριν την 60η Eurovision που διοργανώθηκε, με την παρουσία 11 κυριών που οι περισσότερες είχαν συμμετοχή στο παρελθόν σε διαγωνισμούς eurovision, και που όπως ήταν αναμενόμενο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Στο πάρτυ σε γνωστό μαγαζί του Κεραμεικού, ήταν στις επάλξεις και το INFE Greece που παραβρέθηκε με αντιπροσωπεία του.μετά από ειδική πρόσκληση’ που δεχτήκαμε από τον οικοδεσπότη που μας δήλωσε ότι ΄δώσαμε όπως φάνηκε παλμό και δύναμη’με την παρουσία μας.
Σοφία Βόσσου-Ευριδίκη-Κωνσταντίνα-΄Ελευθερία Ελευθερίου-Δέσποινα Ολυμπίου-Έλενα Πατρόκλου-Μαίρη Συνατσάκη- Ντορέττα Παπαδημητρίου-Μιρέλα Σαββίδου-Βασιλική Ανδρούτσου μερικά από τα ονόματα που ξεσήκωσαν τους θαμώνες του μαγαζιού, σε μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη, και που ευθύνεται για αυτήν εξ ολοκλήρου ο φίλος του σωματείου μας Κωνσταντίνος,ο οποίος δεν ξεχνά ποτέ την μεγάλη του αγάπη και τις στιγμές που έζησε 3 φορές στην ΄μαγική αυτή σκηνή΄.
Ο Κωνσταντίνος δεν αμέλησε να ευχαριστήσει απο μικροφώνου το σωματείο μας αλλά και ιδιαιτέρως την επομένη,τον υπογράφοντα για την παρουσία μας στην χθεσινοβραδινή του εμφάνιση λίγο πριν αναχωρήσουμε για Βιέννη.
Την βραδιά τίμησαν πολλοί φαν του θεσμού αλλά και άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου όπως ο Ανδρέας Λάμπρου, η στιχουργός Ηρώ Τριγώνη,ο Δημήτρης Κοργιαλάς, η Δάφνη Μπόκοτα, ο Μάρκος Σεφερλής ο Κώστας Καραφώτης ο Γιάννης Μωραΐτης ο Πάνος Τσερπές, η Ματθίλδη Μαγγίρα ο Μάκης Δελαπόρτας η Ειρήνη Παπαδοπούλου ο Στέλιος Μαγγιώρος΄ και πολλοί άλλοι.
Κωνσταντίνε σε ευχαριστούμε από καρδιάς ήταν ΄Μόνον για εμάς..΄τους γιουροφάνς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.