Επιτυχημένη και η συνέντευξη τύπου μετά τη 2η πρόβα

Επιτυχημένη και η συνέντευξη τύπου μετά τη 2η πρόβα

Μετά απο μια επιτυχημένη δεύτερη πρόβα ακολούθησε για την Ελλάδα και μια άκρως επιτυχημένη συνέντευξη τύπου με παρούσα σύσσωμη την Ελληνική ομάδα του ‘One last breath’ με την Μαρία Έλενα να κλέβει πάλι τις εντυπώσεις με την απλότητα την ομορφιά και τις ετοιμολογία που την διακρίνει.
Δέχτηκε ερωτήσεις για διάφορα θέματα απο τους παρεβρισκόμενους δημοσιογράφους και δεν δίστασε να δηλώσει -αποσπώντας το χειροκρότημα όσων ήταν στην αίθουσα-ότι θα ΄έχει την τελευταία της αναπνοή΄επάνω στη σκηνή της Βιέννης καθώς το ΄οξυγόνο΄της θα είναι να βρεθεί στον τελικό του Σαββάτου,όπως συμβαίνει τόσα χρόνια με τη χώρα μας -που θεωρείται με βάση τις στατιστικές ως μια απο τις πιο επιτυχημένες στην ιστορία του θεσμού του Ευρωπαικού μουσικού διαγωνισμού.
Χαρακτηριστική είναι και η δήλωση της εκπροσώπου μας πως εύχεται τα καλύτερα στην συμμετοχή της Κύπρου-μιας που ως γνωστόν κατάγεται απο εκεί,και ευελπιστεί η Ελλάδα μας να δώσει εκεί τη μεγαλύτερη βαθμολογίας της.
Υπό τους ήχους και αυτή τη φορά του τραγουδιού μας, a capella αλλά και του…zorba the Greek από την συντονίστρια της συνέντευξης τύπου,μια ακόμα συνάντηση ολοκληρώθηκε με θετικά-σύμφωνα με τα σχόλια-αποτελέσματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.