Η δεύτερη πρόβα της Ελλάδας ήταν εξαιρετική

Η δεύτερη πρόβα της Ελλάδας  ήταν εξαιρετική

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη πρόβα για την Ελλάδα που ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι στις 13:25.
Δεν υπήρξαν διαφορές από την πρώτη εμφάνιση της Μαρίας Έλενας Κυριάκου, μιας που εμφανίστηκε με το ίδιο μεταλλιζέ-ασημί φόρεμα την ιριδίζουσα maxi τουαλέτα που έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις,ενώ τα γραφικά μας στη σκηνή συνεχίζουν να κινούνται στο μπλέ και μαύρο χρώμα που κυριαρχεί.
Στα σημεία που το ‘One last breath’ έχει τά ΄ανεβάσματα΄του η σκηνή γεμίζει με φώς,κάτι που το κάνει ιδιαίτερα εντυπωσιακό όπως θα παρουσιάζεται στις οθόνες των δεκτών πανευρωπαϊκά-κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες των υπευθύνων-.
Το λευκό πιάνο στην άκρη της σκηνής με τον συνθέτη,το stand του μικροφώνου να δίνει ΄δυναμική΄,ενώ μια “δραματική” ερμηνεία απο μια μεγάλη φωνή,όπως χαρακτηρίζεται καθηλώνει όσους την παρακολούθησαν.
Διάφορα σχήματα αστεριών γεμίζουν το πάτωμα της σκηνής, ενώ η Μαρία Έλενα κινείται στη σκηνή προς το κοινό χωρίς να φοβάται να “κοιτάξει κατάματα τη κάμερα” στέλνοντας και το ανάλογο μήνυμα στους αποδέκτες του και όλα οδηγούν αυτή τη χρονιά σε μία ΄καθηλωτική ερμηνεία’, με την εκπρόσωπο μας στα καλύτερα της. Οι κινήσεις στα χέρια της τονίζουν το νόημα των στίχων μετά τις υποδείξεις της χορογράφου μας Μαρίας Λυραράκη.
Από τη δεύτερη πρόβα μας που χειροκροτήθηκε θερμά από τους παραβρισκόμενους ,το One last breath βρίσκεται πλέον στην 6η θέση των προτιμήσεων για τις χώρες που φαίνεται πως περνάνε στον τελικό του Σαββάτου με σχετική ευκολία.
Μπράβο Ελλάδα μας.Άξια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.