Το INFE Greece στην πρώτη συνέντευξη τύπου της εκπροσώπου της Κύπρου στην Eurovision, Τάμτα

Το INFE Greece στην πρώτη συνέντευξη τύπου της εκπροσώπου της Κύπρου στην Eurovision, Τάμτα

Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνέντευξη τύπου της εκπροσώπου της Κύπρου στην Eurovision 2019, Τάμτα, στο Μορφωτικό Γραφείο Κυπριακής Πρεσβείας, Το Σπίτι Της Κύπρου.

Την τραγουδίστρια συνόδευαν ο γενικός διευθυντής της δημόσια τηλεόρασης της Κύπρου ΡΙΚ Μιχάλης Μαραθεύτης, η αρχηγός της κυπριακής αποστολής στην Eurovision Εύη Παπαμιχαήλ, η διευθύντρια της MINOS EMI Μαργαρίτα Μάτσα και ο μάνατζερ της Τάμτα Γιάννης Κουτσαφτάκης.

Στην συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε ότι τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του REPLΑY, που θα ερμηνεύσει η Τάμτα στην Eurovision, θα αρχίσουν την επόμενη εβδομάδα και ότι το τραγούδι θα παρουσιαστεί στις 5 Μαρτίου στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ. Στη σκηνή θα συνοδεύουν την τραγουδίστρια 5 άτομα, ένας εξ αυτών θα είναι ο Kristofer Fogelmark – ένας από τους συνθέτες του τραγουδιού. Επίσης αναφέρθηκε πως το REPLAY είναι ένα καθαρά ποπ κομμάτι, μοντέρνο με επικά στοιχεία και ερωτικό στίχο.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:

Μία σκέψη στο “Το INFE Greece στην πρώτη συνέντευξη τύπου της εκπροσώπου της Κύπρου στην Eurovision, Τάμτα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.