Σουηδία: Ακούστε τα αποσπάσματα των τραγουδιών του δεύτερου ημιτελικού του Melodifestivalen 2019

Σουηδία: Ακούστε τα αποσπάσματα των τραγουδιών του δεύτερου ημιτελικού του Melodifestivalen 2019

Αυτό το Σάββατο 9/2 θα διεξαχθεί ο δεύτερος ημιτελικός της εθνικής επιλογής της Σουηδίας για την Eurovision 2019, Melodifestivalen, και όπως κάθε Πέμπτη, η δημόσια τηλεόραση της Σουηδίας SVT, έδωσε στην δημοσιότητα τα μονόλεπτα αποσπάσματα των τραγουδιών της βραδιάς.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τα αποσπάσματα των 7 τραγουδιών:

  1. Andreas Johnson – Army Of Us
  2. Malou Prytz – I Do Me
  3. Oscar Enestad – I Love It
  4. Jan Malmsjö – Leva livet
  5. Vlad Reiser – Nakna i regnet
  6. Hanna Ferm & Liamoo – Hold You
  7. Margaret – Tempo

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες ξεχωρίζουμε κάποια ονόματα που έχουμε ξαναδεί να παίρνουν μέρος στο Melodifestivalen, όπως τον Andreas Johnson (Melodifestivalen 2006, 2007, 2008, 2010, 2012 και 2015), τον Oscar Enestad (μέλος του συγκροτήματος FO&O – Melodifestivalen 2017), τον Jan Malmsjö (Melodifestivalen 1969), τον Liamoo (Melodifestivalen 2017) και την Margaret (Melodifestivalen 2018 αλλά και εθνικός τελικός Πολωνίας 2016).

Ο δεύτερος ημιτελικός του Melodifestivalen 2019, θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο στις 21:00 ώρα Ελλάδας στην πόλη Malmö, με παρουσιαστές τους Marika CarlssonEric SaadeKodjo Akolor και Sara Dawn Finer.

 

4 σκέψεις για το “Σουηδία: Ακούστε τα αποσπάσματα των τραγουδιών του δεύτερου ημιτελικού του Melodifestivalen 2019

  1. Προς το παρόν δεν μπορώ να πω ότι μ’ ενθουσίασαν τα φετινά τραγούδια του Melodifestivalen, τουλάχιστον στους πρώτους 2 ημιτελικούς εκτός από το τραγούδι της Wiktoria που είναι το μόνο που μ’ αρέσει μέχρι τώρα! Ελπίζω να ακούσουμε κάτι καλό στους άλλους 2 ημιτελικούς, αλλά μέχρι τώρα τα περισσότερα τραγούδια ήταν αδιάφορα!!!

  2. Μένω στην Σουηδία και ούτε καν που παρακολούθησα! Συνήθως τα καλύτερα τραγούδια έρχονται από την 2η-3η εβδομάδα και μετά. Συνολικά είναι 6 εβδομάδες την προτελευταία κάνουν ημιτελικό και την τελευταία τον τελικό!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.