Το INFE στην ΕΡΤ για την παρουσίαση των τραγουδιών

Το INFE στην ΕΡΤ για την παρουσίαση των τραγουδιών

Το INFE GREECE με ιδιαίτερη τιμή και χαρά,αποδεχόμενο την τιμητική πρόσκληση της ΕΡΤ αλλά και του “παρουσιαστή”των ειδικών εκπομπών για την 61η Eurovision,γνωστού καλλιτέχνη και δημιουργού Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, θα παρευρεθεί στην εκπομπή που θα μεταδοθεί στις 23 Απριλίου και ημέρα Σάββατο στις 22:00 το βράδυ από τη συχνότητα του Πρώτου καναλιού της ΕΡΤ.
Για δυο ώρες οι φαν του διαγωνισμού,με “αρχηγό” τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και με την παρουσία γνωστών καλεσμένων-guests “έκπληξη” θα δώσουν τα “φώτα” τους σχετικά με όσα συμβαίνουν ή μάλλον θα.. συμβούν στην φετινή διοργάνωση της Στοκχόλμης, θα σχολιάσουν και θα ψηφίσουν τα αγαπημένα τους για τη φετινή χρονιά.
Συγκεκριμένα την Τρίτη 19 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα στη δημόσια τηλεόραση με την παρουσία του σωματείου μας,αλλά και των ειδικών καλεσμένων “έκπληξη” που θα βρεθούν στην εκπομπή για ένα αφιέρωμα στον Δεύτερο ημιτελικό.
Όλοι μαζί θα είμαστε εκεί για να στείλουμε τις ευχές μας στην Ελληνική συμμετοχή με το “Utopian Land” και το συγκρότημα των ARGO που θα μας εκπροσωπήσει αυτή τη χρονιά στη Σουηδία.
Συμπληρωματικά να αναφέρουμε ότι θα υπάρξει και ανάλογη εκπομπή παρουσίασης των υπολοίπων τραγουδιών του Α ημιτελικού που θα μεταδοθεί το Σάββατο 16 Απριλίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.