Το INFE “Καθημερινά και απλά” στην ΕΡΤ 3

Το INFE “Καθημερινά και απλά” στην ΕΡΤ 3

“ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ”με τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ 3 Χάρη Αρβανιτίδη και Έλσα Ποιμενίδου.
Αυτή τη Δευτέρα στις 08:30 καλεσμένος στη φιλόξενη παρέα τους,ο πρόεδρος του INFE Greece Άγγελος Νταντάλιας για μια εφ’όλης συζήτηση για την 61η Eurovision,και όλα όσα θα ζήσουμε στη Στοκχόλμη.
Μια άλλη ματιά στην καθημερινή μας ενημέρωση υπόσχεται καθημερινά η πρωινή καθημερινή εκπομπή του τρίτου καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης και αυτή τη Δευτέρα το INFE θα είναι εκεί ΖΩΝΤΑΝΑ για όσα μέλη αλλά και φίλους του θεσμού ενδιαφέρονται για όσα συμβαίνουν στο μουσικό αυτό διαγωνισμό.
Με αφορμή την επίσκεψη του σωματείου μας στη συμπρωτεύουσα αυτές τις ημέρες για το “μουσικό παιχνίδι” μελών/χωρών” (ΒE.SO 2016) που επί 11η χρονιά διοργανώνουμε για τα μέλη μας στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και τη προγραμματισμένη “συνάντηση γνωριμίας”με τους ARGO το Σάββατο 26/3/2016 στο ξενοδοχείο Capsis (Αίθουσα “Ιωάννα”), σας περιμένουμε το πρωινό της 28 Μάρτη στη συχνότητα της ΕΡΤ3.
Συντονιστείτε !

“ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ”
https://www.facebook.com/kathimerinakaiapla.ERT3/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.