Χορεύοντας -τσίτσιδος- με τους λύκους

Χορεύοντας -τσίτσιδος- με τους λύκους

Ο Ivan (Alexandr “Sasha” Ivanov) και η αποστολή της Λευκορωσίας μαθαίνουμε ότι έχουν ζητήσει ειδική άδεια, ώστε να του επιτραπεί να εμφανιστεί ολόγυμνος στη σκηνή, συνοδεία δύο λύκων, για να υπογραμμίσει το γεγονός πως ο άνθρωπος δεν απέχει και πολύ από τα θηρία. Η παρουσία ζώων απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά, όπως ξέρουμε από τις περιπτώσεις του Dustin the Turkey (IRL 08), όπου δεν δόθηκε άδεια να εμφανίσει  μια γαλοπούλα και του Laka (BiH 08), όπου υπήρξε άρνηση να ανεβάσει επάνω ένα κοτόπουλο. Οι σκηνές που ακολουθούν είναι από τα γυρίσματα του βίντεο-κλιπ.

untitled (163)untitled (164)

Παραθέτουμε το σχετικό απόσπασμα από τους κανονισμούς: “Each performance may consist of a maximum of six people on stage. No live animals shall be allowed on stage”. Αναμένουμε τις εξελίξεις, ως προς το γυμνό. Ως προς το υπόλοιπο θέαμα, σε τελική ανάλυση, ας βάλει δύο ανθρώπους να υποδυθούν τους λύκους (κακός ήταν δηλαδή ο πιγκουίνος στο Le Papa Pingouin-LUX 80;) ή ας τους φτιάξει σε ολόγραμμα, όπως έκανε ο Måns Zelmerlöw

untitled (162)images (5)

https://www.youtube.com/watch?v=BqHkPZV2gbU

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.