Με το My Girls η Αυστραλία στη Junior Eurovision!

Με το My Girls η Αυστραλία στη Junior Eurovision!

Κυκλοφόρησε επίσημα στο διαδίκτυο χθες το βράδυ (πρωί για την Αυστραλία) η φετινή συμμετοχή της στη Junior Eurovision που θα γίνει στις 21 Νοεμβρίου στη Σόφια της Βουλγαρίας. Η 1η εκπρόσωπος λοιπόν της Αυστραλίας στην παιδική εκδοχή της Eurovision ονομάζεται Bella Paige και πίσω από τη συμμετοχή της βρίσκονται μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής.

Το 2015 φαίνεται πως θα είναι η χρονιά που η Αυστραλία θα αλώσει ολοκληρωτικά τους διαγωνισμούς της Eurovision. Αυτό που έμοιαζε με άπιαστο όνειρο μέχρι και πριν μερικά χρόνια στις 21 Νοεμβρίου θα ολοκληρωθεί στο 100%. Μετά την παρθενική  συμμετοχή της χώρας των καγκουρό το Μάιο στη Eurovision της Βιέννης, σειρά έχει το ντεμπούτο στη Junior Eurovision.

Όπως ήδη έχουμε γράψει σε παλιότερο άρθρο μας, πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε από τον  κ. Vladislav Yakovlev executive supervisor του φετινού διαγωνισμού, πως η Αυστραλία θα είναι η 17η συμμετοχή της φετινής διοργάνωσης. Χθες το βράδυ κυκλοφόρησε και επίσημα στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο επίσημο κανάλι της Junior Eurovision στο Youtube, το video clip της Αυστραλιανής συμμετοχής. Όπως είχε ήδη διαρρεύσει πρόκειται για μία πολύ δυνατή συμμετοχή, που σίγουρα στα αυτιά των περισσοτέρων δεν θυμίζει Junior, αλλά κανονική Eurovision.

Η εκπρόσωπος της Αυστραλίας Bella Paige που σε λίγο καιρό θα κλείσει τα 14, είναι ήδη γνωστή στο Αυστραλιανό κοινό από τη συμμετοχή της στο Voice Kids όπου κατέκτησε τη 2η θέση εντυπωσιάζοντας με τις φωνητικές της δυνατότητες. Το τραγούδι είναι μια mid-tempo μπαλάντα και λέγεται My Girls. Ήδη πολλοί fans του διαγωνισμού θεωρούν πως είναι φαβορί για την κατάκτηση της 1ης θέσης στις 21 Νοεμβρίου στην Arena Armeec στη Σόφια. Η ίδια δήλωσε μόλις της ανακοίνωσαν πως αυτή θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στο διαγωνισμό:

Δεν μπορούσα να το πιστέψω μόλις με πληροφόρησαν ότι θα εκπροσωπήσω τη χώρα μου στη Junior Eurovision. Είμαι ενθουσιασμένη που θα ερμηνεύσω το τραγούδι My Girls σε ένα διεθνή διαγωνισμό όπως αυτόν στη Σόφια.

Το τραγούδι υπογράφουν μαζί με την Bella οι Delta Goodrem και Vince Pizzinga που έχουν ήδη στο ενεργητικό τους πολλές γνωστές επιτυχίες και συνεργασίες διεθνούς κύρους. Η Delta Goodrem γνωρίζει καιρό την Bella καθώς συμμετείχε στην παραγωγή του Voice Junior. Δηλώνει απίστευτα ενθουσιασμένη για τη νεαρή τραγουδίστρια και την εκπληκτική φωνή της και πιστεύει ακράδαντα πως θα εντυπωσιάσει και στη σκηνή της Σόφιας.

Ο ενθουσιασμός των Αυστραλών είναι έκδηλος και στις δηλώσεις του κ. Marshall Heald δντη του SBS ο οποίος δηλώνει επίσης πολύ ικανοποιημένος που δίνεται η ευκαιρία στο κανάλι τους να εμβαθύνει τη σχέση του με τα τεκταινόμενα της Eurovision και που ανακάλυψαν μία τόσο ταλαντούχα νέα καλλιτέχνιδα να εκπροσωπήσει τη χώρα τους στην παρθενική τους εμφάνιση στη Junior Eurovision.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε το επίσημο κλιπ της συμμετοχής της Αυστραλίας στη Junior Eurovision 2015 και να μας πείτε αν συμμερίζεστε τον ενθουσιασμό των Αυστραλών για νίκη στο διαγωνισμό!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.