Τι απαντά η Ρωσία στο #eurovisionwithoutrussia ;

Τι απαντά η Ρωσία στο #eurovisionwithoutrussia ;

Σύμφωνα με τον λογαριασμό ru.eurovision στον Instagram, που ενημερώνει εξελίξεις της Ρωσίας σχετικά με την Eurovision, ανέφερε ότι ένας από τους λογαριασμούς της Eurovision είχε ξεκινήσει μια εκστρατεία για τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τον διαγωνισμό με το hastag #eurovisionwithoutrussia. Αυτός που ξεκίνησε την εκστρατεία έγραψε συγκεκριμένα:

«Αφήστε το #hashtag κάτω από τα μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα των επίσημων σελίδων του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Δημοσιεύστε μηνύματα, ιστορίες και κάντε tag εμάς και την επίσημη σελίδα του διαγωνισμού. Δεν μπορούμε να μείνουμε στην άκρη», έγραφαν στα κοινωνικά τους δίκτυα.

Σύμφωνα με τον λογαριασμό δηλώνει, πως θεώρησε πολύ άσχημη κίνηση το hastag, αφού η Eurovision δεν είναι πολιτικός διαγωνισμός και το κοινό του διαγωνισμού μπορεί να μην παρακολουθεί καθόλου την πολιτική κατάσταση στη χώρα. Ο διαγωνισμός στοχεύει να ενώσει όλες τις χώρες μουσικά, αλλά με την έναρξη τέτοιων καμπανιών, οι θαυμαστές του διαγωνισμού παραβιάζουν τις θεμελιώδεις αρχές της Eurovision.

Οι παρακάτω πρώην Ρώσοι εκπρόσωποι στη Eurovision μίλησαν ενάντια στον συνεχιζόμενο πόλεμο στα social media:

Manizha (2021)
Little Big (2020)
Sergey Lazarev (2019, 2016)
Julia Samoylova (2018)
Elena Temnikova (2007)
Natalia Podolskaya (2005)
Lena Katina (2003)

Δείτε περισσότερα εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.