Στο Netflix τα δικαιώματα προβολής της Eurovision 2019 και 2020 στις ΗΠΑ

Στο Netflix τα δικαιώματα προβολής της Eurovision 2019 και 2020 στις ΗΠΑ

Σε μια σημαντική συμφωνία έφτασε η EBU με την πασίγνωστη διαδικτυακή πλατφόρμα Netflix για την προβολή του διαγωνισμού της Eurovision στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Συγκεκριμένα οι συνδρομητές του Netflix στις ΗΠΑ θα μπορούν από χθες, 22 Ιουλίου να παρακολουθήσουν on demand τον φετινό πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Στο Netflix κατέληξαν επίσης και τα δικαιώματα της Eurovision 2020 που θα διεξαχθεί στην Ολλανδία. Εκτός από τα δικαιώματα προβολής του διαγωνισμού της Eurovision, το Neflix ετοιμάζει μια ταινία με θέμα της Eurovision η οποία θα προβληθεί μέσα στο 2020. Ο Jan Ola Sand δήλωσε για την επιτευχθείσα συμφωνία:

Ως EBU είμαστε ενθουσιασμένοι που το μεγαλύτερο  ψυχαγωγικό σόου στον κόσμο θα είναι τώρα διαθέσιμη on-demand για τους τηλεθεατές στις ΗΠΑ, μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές αγορές, οι Αμερικανοί τηλεθεατές θα απολαύσουν τώρα και τα 3 φανταστικά σόου της φετινής χρονιάς για πρώτη φορά καθώς και ολόκληρο το Διαγωνισμό το 2020. Πρόκειται για την κατάλληλη στιγμή να σχεδιαστεί μια Αμερικανική έκδοση του διαγωνισμού της Eurovision στις ΗΠΑ που θα πραγματοποιηθεί το 2021.

Μέχρι πέρσι, ο διαγωνισμός της Eurovision προβαλλόταν από το Logo TV, ένα συνδρομιτικό κανάλι που απευθυνόταν κυρίως στην LGBT κοινότητα των ΗΠΑ. Πλέον μετά την συμφωνία της EBU με το Netflix ο διαγωνισμός  θα φτάσει σε περισσότερα Αμερικάνικα νοικοκυριά και θα αποκτήσει περισσότερους fans και στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.