Στο 65% η πληρότητα του  PalaOlimpico για την Eurovision 2022;

Στο 65% η πληρότητα του  PalaOlimpico για την Eurovision 2022;

Τα μέτρα προστασίας κατά του ιού COVID – 19 επηρεάζουν ακόμα τις μεγάλες διοργανώσεις και φυσικά από αυτές δεν θα μπορούσε να λείπει η Eurovision 2022. Σύμφωνα με τα παρόντα μέτρα προστασίας κατά του COVID – 19 που ισχύουν στην Ιταλία, εκδηλώσεις σαν την Eurovision δεν επιτρέπεται να έχουν πληρότητα μεγαλύτερη του 65%.

Σύμφωνα με δηλώσεις του στελέχους της RAI, Guido Rossi, η Ιταλική δημόσια τηλεόραση δουλεύει σκληρά ώστε να εξασφαλίσει την μέγιστη χωρητικότητα με την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια για το κοινό.

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ημερομηνία για το πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022. Υπάρχουν εικασίες μεταξύ των ιταλικών μέσων ενημέρωσης ότι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα έως δύο εβδομάδες.

H Pala Alpitour ή Pala Olimpico, έχει φιλοξενήσει συναυλίες διακεκριμένων καλλιτεχνών και μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις με μεγαλύτερη τους Χειμερινούς Αγώνες του 2006 που πραγματοποιήθηκαν στο Τορίνο, ενώ η χωρητικότητά του μπορεί να φτάσει έως τις 16,600 θέσεις. Η Eurovision θα φιλοξενηθεί στην Pala Alpitour στις 10, 12 και 14 Μαΐου.

Μία σκέψη στο “Στο 65% η πληρότητα του  PalaOlimpico για την Eurovision 2022;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.