ΙΝFE Greece Poll 2023: Βαθμολογήστε την συμμετοχή της Φινλανδίας “Cha Cha Cha” του Käärijä

ΙΝFE Greece Poll 2023: Βαθμολογήστε την συμμετοχή της Φινλανδίας “Cha Cha Cha” του Käärijä

Ως infegreece.com πραγματοποιούμε μια σειρά αφιερωμάτων στις συμμετοχές της Eurovision 2023, όπου οι αναγνώστες μας θα έχουν την δυνατότητα να βαθμολογούν την κάθε συμμετοχή με βαθμό από το 1 έως το 10. Απόψε είναι η σειρά της Φινλανδίας:

Do you have a question?

Φινλανδία: Käärijä – Cha Cha Cha

Γλώσσα:  Φινλανδικά

Τρόπος επιλογής: Εθνικός Τελικός (UMK 2023)

Είδος: Hardcore Rap

Δημιουργοί τραγουδιού: Jere Pöyhönen, Johannes Naukkarinen, Aleksi Nurmi, Jukka Sorsa

Σειρά εμφάνισης/ Ημιτελικός: 15η στον A’ Ημιτελικό

Αριθμός συμμετοχών: 55

Πρώτη συμμετοχή: 1961

Καλύτερη θέση: 1η (2006)

Ποσοστό πρόκρισης από τους ημιτελικούς: 9/17 (52,94%)

Λίγα λόγια για τoν Käärijä και το “Cha Cha Cha”: Ο Jere Pöyhönen γνωστός και ως Käärijä, γεννήθηκε το 1993 στο Ελσίνκι και ξεκίνησε να δημιουργεί μουσική από το 2014. Το όνομα που χρησιμοποιεί επί σκηνής σημαίνει στα Φινλανδικά “που κυλά ή τυλίγει κάτι”, και σχετίζεται με τον τζόγο, θέμα που είναι κυρίαρχο στους στίχους του Käärijä. Κυκλοφόρησε το πρώτο του single το 2016 και το πρώτο του album το 2020. Θέμα του τραγουδιού είναι τα συναισθήματα που νιώθει κάποιος πριν πάει σε ένα μπαρ, όπου νιώθει πως τον πνίγει η καθημερινότητα του, και αφού πιει κάποια ποτά ξεχνάει τα προβλήματα του και ξεδίνει στον χορό. Αυτό το τραγούδι καλεί τους άντρες να ξεπεράσουν να μη φοβούνται να εκφραστούν μέσω του χορού.

https://www.youtube.com/watch?v=znWi3zN8Ucg

Μία σκέψη στο “ΙΝFE Greece Poll 2023: Βαθμολογήστε την συμμετοχή της Φινλανδίας “Cha Cha Cha” του Käärijä

  1. Οκ, λοιπόν έχει ενδιαφέρον! Θα έλεγα ότι η …πανκ-beat σκηνή των τελών του ’80- αρχών του 90, αναβιώνει μετά από…30 τόσα χρόνια! Tου αναγνωρίζω τον Ρυθμό, τη συνοχή, την ένταση και την, ας την ονομάσω “ιδιαίτερη”, ατμόσφαιρα! Το ότι αποδίδεται επί σκηνης, στην ημεδαπή του ερμηνευτή γλώσσα και δη τα Φινλανδικά, στα οποία έχω ιδιαίτερη αδυναμία, το κάνουν να κερδίζει πολύ έδαφος στην προσωπική μου αξιολόγηση! Θετικότατη συμμετοχή εν τω συνόλω της, ένα 7/10 από εμένα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.