Σουηδία: Τα αποτελέσματα του B’ημιτελικού του Melodifestivalen 2019

Σουηδία: Τα αποτελέσματα του B’ημιτελικού του Melodifestivalen 2019

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο ο δεύτερος ημιτελικός του Melodifestivalen 2019 που διεξήχθη στην πόλη Malmö, με παρουσιαστές του σόου θα είναι οι Marika CarlssonEric SaadeKodjo Akolor και Sara Dawn Finer.

ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ

Στον αποψινό δεύτερο ημιτελικό είδαμε ακόμη 7 καλλιτέχνες να διαγωνίζονται για 2 θέσεις στον τελικό και άλλες 2 στον ημιτελικό της δεύτερης ευκαιρίας. Οι 7 καλλιτέχνες που διαγωνίστηκαν ήταν με την παρακάτω σειρά εμφάνισης οι:

 1.Andreas Johnson – Army Of Us

adreas 2

2. Malou Prytz – I Do Me

malou

3.Oscar Enestad – I Love It

oscar 2

4. Jan Malmsjö – Leva livet

Jan

5. Vlad Reiser – Nakna i regnet

Vlad

6. Hanna Ferm & Liamoo – Hold You

liamoo

7. Margaret – Tempo

margarita 2

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Οι νικητές της αποψινής βραδιάς, αναδείχθηκαν από ψηφοφορία 2 γύρων στους οποίους ψήφισε μόνο το κοινό. Από τον πρώτο γύρο, οι 5 που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους ξαναμπήκαν σε διαδικασία ψηφοφορίας, αυτή τη φορά του δεύτερου γύρου. Από εκεί οι 2 πρώτοι  προκρίθηκαν απευθείας στον τελικό, ενώ αυτοί που τερμάτισαν στην 3η και 4η θέση προκρίθηκαν στον γύρο της δεύτερης ευκαιρίας. Οι πέντε που προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο ήταν οι:

Μεγάλοι νικητές της αποψινής βραδιάς, οι οποίοι προκρίθηκαν απευθείας  στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στις 9 Μαρτίου στο Friends Arena της Στοκχόλμης ήταν οι παρακάτω:

  1. Malou Prytz – I Do Me
  2. Hanna Ferm & Liamoo – Hold You

Ενώ στην 3η και 4η θέση βρέθηκαν τα παρακάτω τραγούδια, που θα διεκδικήσουν την πρόκριση τους στον τελικό μέσω του γύρου της δεύτερης ευκαιρίας που θα διεξαχθεί στις 2 Μαρτίου στο   Rosvalla Nyköping Eventcenter της πόλης Nyköping:

  1. Andreas Johnson – Army Of U
  2. Vlad Reiser – Nakna i regnet

Οι καλλιτέχνες που δεν κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση είναι οι εξής:

Oscar Enestad – I Love It

Jan Malmsjö – Leva livet

Ο τρίτος ημιτελικός του Melodifestivalen είναι το επόμενο Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στην  Tegera Arena στην πόλη Leksand

Μία σκέψη στο “Σουηδία: Τα αποτελέσματα του B’ημιτελικού του Melodifestivalen 2019

  1. Απορώ με την 5η θέση της Μαργκαρετ. Ηταν το χειροτερο κομματι και η χειροτερη ερμηνεια της βραδιας, Θα επρεπε να ειναι τελευταιο κατα την γνωμη μου.

    Απο εκει και περα το ντουετο του Liamoo με την Hanna ηταν πολυ δυνατο ερμηνευτικα παροτι το τραγουδι κατι μου θυμιζει αλλα δεν μπορω να θυμηθω τι. Το τραγουδι της Μαλου τιποτα το ιδιαιτερο. Θα ηθελα τον Andreas στην θεση της. Δεν εχω ξετρελαθει με κατι ως τωρα απο το Melodifestivalen, Περιμενω στον επομενο ημιτελικο την συμμετοχη του αγαπημενου Jon Henrik Fjällgren.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.