Σουηδία: Άλλοι 4 υποψήφιοι για το Melodifestivalen 2022

Σουηδία: Άλλοι 4 υποψήφιοι για το Melodifestivalen 2022

Έπειτα από τα δημοσιεύματα της σουηδικής εφημερίδας Aftonbladet, για επιστροφή των Robin BengtssonLiamooJohn LundvikMalou Prytz, Klara HammarströmAlvaro Estrella, αλλά και τη συμμετοχή των Angelino Markenhorn,TheozCazzi Opeia και Lance Hedmanακόμα 4 καλλιτέχνες έρχονται να προστεθούν στη λίστα με τα φημολογούμενα ονόματα για την εθνική επιλογή της Σουηδίας για την Eurovision 2022, Melodifestivalen.

Πρόκειται για τους Anna Bergendahl, Linda Bengtzing, Tenori και Medina.

Η  Anna Bergendahl ήταν η νικήτρια του Melodifestivalen το 2010 και εκπρόσωπος της Σουηδίας στην Eurovision, με το τραγούδι This Is My Life, χωρίς να καταφέρει να προκριθεί στον μεγάλο τελικό του Όσλο, αφού τερμάτισε 11η στον δεύτερο ημιτελικό. Η τραγουδίστρια έχει λάβει μέρος άλλες 2 φορές στον μουσικό διαγωνισμό της χώρας, το 2019 με το τραγούδι Ashes to Ashes (10η θέση) και το 2020 με το Kingdom Come (3η θέση).

Η Linda Bengtzing έχει λάβει μέρος συνολικά 7 φορές στο Melodifestivalen, χωρίς να μπορέσει όμως να νικήσει. Η πορεία της στον διαγωνισμό ξεκίνησε το 2005 όπου συμμετείχε με το τραγούδι Alla flickor (9η θέση), συνέχισε την αμέσως επόμενη χρονιά με το Jag ljuger så bra (7η θέση), επέστρεψε το 2008 με το Hur svårt kan det va? (5η θέση), ενώ την ξαναείδαμε να διαγωνίζεται τις χρονιές 2011 (E det fel på mej – 7η θέση), 2014 (Ta mig – αποκλείστηκε στους ημιτελικούς), 2016 (Killer girl – αποκλείστηκε στους ημιτελικούς) και 2020 (Alla mina sorger – αποκλείστηκε στους ημιτελικούς).

Tenori είναι ένα ντουέτο που δημιουργήθηκε για να λάβει μέρος στο Melodifestivalen, αποτελούμενο από τι άλλο… από δυο καταξιωμένους τενόρους. Προς το παρόν δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο ντουέτο.

 Οι Medina είναι ένα hip-hop συγκρότημα που αποτελείται από τους Sami “Sam-E” Daniel Rekik και Ali “Alibi” Jammali. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2003 και ήταν ενεργό μέχρι το 2018. Έχουν μια σειρά από σουηδικές επιτυχίες, συμπεριλαμβανομένου του διπλού πλατινένιου σινγκλ Där palmerna bor και του Miss Decibel.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.