Ελλάδα: Σήμερα η ανακοίνωση της τελικής πεντάδας υποψηφίων για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2022

Ελλάδα: Σήμερα η ανακοίνωση της τελικής πεντάδας υποψηφίων για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2022

Με ένα story στον λογαριασμό της στο instagram η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, που μαζί με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο παρουσιάζουν την απογευματινή εκπομπή της ΕΡΤ1 Στούντιο 4, ανακοίνωσε πως σήμερα το απόγευμα θα αποκαλυφθούν τα 5 επικρατέστερα ονόματα για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision 2022.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

“Αυτό το story γίνεται γιατί έχουμε σπουδαία και πάρα πολύ ευχάριστα νέα. Σήμερα, στο Στούντιο 4, θα γίνει η ανακοίνωση της τελικής πεντάδας των υποψήφιων για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον διαγωνισμό της Eurovision”.

Σήμερα λοιπόν, μέσα στο χρονικό διάστημα 16:00 – 18:00, θα ξέρουμε την τελική πεντάδα για την εκπροσώπησή μας στον διαγωνισμό.

Για περισσότερα νέα σχετικά με την ελληνική συμμετοχή, μείνετε συντονισμένοι στο infegreece.gr.

Μία σκέψη στο “Ελλάδα: Σήμερα η ανακοίνωση της τελικής πεντάδας υποψηφίων για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2022

  1. Για χαρη της καλης δημοσιογραφιας γιατι δεν γραφτηκε η συγγενικη σχεση του προεδρου της ερτ με την οικογενεια ενος εκ των υποψηφιων? Μπορουσατε να βαλετε σαν πηγη την εσπρεσσο και το ρεπορταζ που υπογραφει συγκεκριμενη δημοσιογραφος και αναφερει οτι πνευματικος πατερας (νονος) στην οικογενεια ενος εκ των υποψηφιων ειναι ο προεδρος της ερτ. Σωστη δημοσιογραφια λεγεται αυτο που υπηρετει τη διαφανεια. Και ακριβως για αυτον τον λογο αλλα και αλλους, πρεπει να γινει ανοιχτη διαδικασια οπου τα τραγουδια που προκριθηκαν να ακουστουν λάηβ σε τηλεοπτικη βραδια (ειτε ψηφισει το κοινο ειτε οχι). Πρεπει ο ελληνικος λαος να δει ζωντανα το αν το τραγουδι που θα επιλεγει, επιλεγεται με βαση αυστηρα καλλιτεχνικα κριτηρια και οχι συναισθηματικα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.