Σουηδία: Ακόμα 5 φημολογούμενα ονόματα για το Melodifestivalen 2022

Σουηδία: Ακόμα 5 φημολογούμενα ονόματα για το Melodifestivalen 2022

Έπειτα από τα δημοσιεύματα της σουηδικής εφημερίδας Aftonbladet, για επιστροφή των Robin Bengtsson, Liamoo, Klara Hammarström, Alvaro Estrella, αλλά και τη συμμετοχή του Angelino Markenhorn, ακόμα 5 καλλιτέχνες έρχονται να προστεθούν στη λίστα με τα φημολογούμενα ονόματα για την εθνική επιλογή της Σουηδίας για την Eurovision 2022, Melodifestivalen.

Πρόκειται για τους John Lundvik, Malou Prytz, Theoz, Cazzi Opeia και Lance Hedman.

Ο εκπρόσωπος της Σουηδίας στην Eurovision 2019 John Lundvik, επιστρέφει στον διαγωνισμό έπειτα από 2 συμμετοχές. Πρώτη φορά συμμετείχε στο Melodifestivalen το 2018 με το τραγούδι My Turn, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στον τελικό, ενώ ένα χρόνο αργότερα κατάφερε να κερδίσει τον διαγωνισμό με το Too Late for Love, εκπροσωπώντας τη Σουηδία στην Eurovision, όπου τερμάτισε πέμπτος στον μεγάλο τελικό του Τελ Αβίβ.

Ούτε η Malou Prytz είναι άγνωστη, αφού κι αυτή έχει λάβει μέρος δύο φορές στο Melodifestivalen. Το 2019 συμμετείχε με το τραγούδι I Do Me, τερματίζοντας τελευταία (12η) στον τελικό, ενώ το 2020, που συμμετείχε με το Ballerina, έφτασε μέχρι τον ημιτελικό της δεύτερης ευκαιρίας.

Ο 16χρονος TikToker Theoz, θα βρεθεί για πρώτη φορά στη σκηνή του εθνικού διαγωνισμού. Ο Theoz είναι γνωστός για το δημοφιλές κανάλι του στο TikTok, με πάνω από δύο εκατομμύρια ακόλουθους, αλλά ασχολείται και με τη μουσική. Το 2018, κυκλοφόρησε την επιτυχία του Het, ενώ πιο πρόσφατα διασκεύασε το σουηδικό ποπ τραγούδι Hooked On a Feeling, αλλά και τη σουηδική εκδοχή του More των K/DA.

Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Cazzi Opeia (γνωστή και ως Moa Carlebecker), πρόκειται κι αυτή να κάνει το ντεμπούτο της στο Melodifestivalen. Έχει κερδίσει στο παρελθόν το Musikförläggarnas pris (Βραβείο Music Publisher’s Award) ως Πρωτοεμφανιζόμενη της Χρονιάς και δύο φορές το βραβείο Διεθνής Επιτυχία της Χρονιάς. Είναι μέλος του συγγραφικού ντουέτου Sunshine, που έχει γράψει τραγούδια για διεθνείς καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένων των σούπερ σταρς της K-pop, BTS. Πηγή της Aftonbladet αναφέρει πως στο Melodifestivalen θα συμμετάσχει με ένα πολύ δυνατό τραγούδι.

Τελευταίο φημολογούμενο όνομα, είναι αυτό του 21χρονου Lance Hedman, μέλος του μουσικού ντουέτου Lance & Linton. Προέρχεται από μια σουηδική οικογένεια διασημοτήτων. Η μητέρα του είναι μοντέλο και τραγουδίστρια, ενώ ο πατέρας του είναι αναγνωρισμένος ποδοσφαιριστής. Ο Lance έχει εμφανιστεί στο reality της μητέρας του, Systrarna Graaf, καθώς και στη δική του σειρά Lance vs live. Το 2019 κατέλαβε την τρίτη θέση στο Let’s Dance. Φέτος, εμφανίστηκε στην εκπομπή Behandlingen (Θεραπεία), όπου μίλησε για τον αγώνα του με την κατάχρηση ουσιών, συμπεριλαμβανομένου του αλκοόλ.

Πηγή της Aftonbladet, που άκουσε το demo του τραγουδιού του για το Melodifestivalen, αναφέρει: “Είναι τελείως διαφορετικό από αυτά που έχει ήδη κυκλοφορήσει, είναι ένα πραγματικά καλό τραγούδι. Θα εκπλήξει τους τηλεθεατές”.

Μία σκέψη στο “Σουηδία: Ακόμα 5 φημολογούμενα ονόματα για το Melodifestivalen 2022

  1. Δεν θα ήταν σωστό να είναι και οι The Mamas και να είναι κατευθείαν στον τελικό λόγω της νίκης του το 2020 που δεν κατάφεραν να εκπροσωπήσουν την χώρα τους λόγω COVID

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.