Ελλάδα: Τα 2 πιθανά σενάρια σε περίπτωση εθνικού τελικού για την εκπροσώπησή μας στην Eurovision

Ελλάδα: Τα 2 πιθανά σενάρια σε περίπτωση εθνικού τελικού για την εκπροσώπησή μας στην Eurovision

Πληροφορίες σχετικά με την διεξαγωγή εθνικού τελικού, αν αυτός τελικά πραγματοποιηθεί, ήρθαν μέσα από την πρωινή εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εκπομπής Αλέξη Μίχα, αν τελικά διεξαχθεί εθνικός τελικός για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision 2022, η ΕΡΤ προσανατολίζεται στο να τεθούν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού είτε τραγούδια, είτε καλλιτέχνες.

Το πρώτο σενάριο είναι οι συμμετοχές ή κάποιες από τις συμμετοχές με ένα τραγούδι, να τεθούν στην κρίση κοινού και της κριτικής επιτροπής, κι έτσι να αποφασιστεί ο εκπρόσωπος μας για το Τορίνο τον Μάιο.

Το δεύτερο σενάριο είναι να προχωρήσει η ΕΡΤ σε απευθείας ανάθεση του καλλιτέχνη, ο οποίος θα έχει περισσότερα από 1 τραγούδια και θα διαλέξει το κοινό με ποιο τραγούδι θα πάει.

Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν μέσα στις επόμενες ημέρες, γιατί ο χρόνος πιέζει, ενώ αν πραγματοποιηθεί εθνικός τελικός, θα διεξαχθεί το αργότερο τον Φεβρουάριο.

Όσο για την παρουσίαση, ακούγονται 2 ονόματα, αυτό του Γιώργου Καπουτζίδη και του Φώτη Σεργουλόπουλου.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.