Σουηδία: Ακούστε τα αποσπάσματα του τέταρτου ημιτελικού του Melodifestivalen 2019

Σουηδία: Ακούστε τα αποσπάσματα του τέταρτου ημιτελικού του Melodifestivalen 2019

Αποκαλύφθηκαν σήμερα από την δημόσια τηλεόραση της Σουηδίας SVT τα αποσπάσματα των 7 τραγουδιών του τέταρτου ημιτελικού του  Melodifestivalen 2019 που θα διεξαχθεί στην  Sparbanken Lidköping Arena στην πόλη LidköpingΠαρακάτω στους ακόλουθους συνδέσμους μπορείτε να ακούσετε τα αποσπάσματα διάρκειας περίπου ενός λεπτού των 7 τραγουδιών του ημιτελικού:

  1. Pagan Fury – Stormbringer 
  2. Anton Hagman – Känner dig
  3. Lisa Ajax – Torn
  4. Arvingarna – I Do
  5. Bishara – On My Own
  6. Ann-Louise Hanson – Kärleken finns kvar 
  7. John Lundvik – Too Late for Love

Απο τους παραπάνω συμμετέχοντες αρκετοί είναι αυτοί που συμμετείχαν σε παλαιότερα Melodifestivalen αλλά και Eurovision. To συγκρότημα Arvingarna συμμετείχε στην Eurovision 1993  για την Σουηδία με το τραγούδι Eloise με το οποίο έλαβε την 7η θέση, ενώ πήρε μέρος ξανά στο Melodifestivalen το 1995, το 1999 και το 2002. Ο Anton Hagman έλαβε μέρος στο Melodifestivalen 2017 με το τραγούδι Kiss You Goodbye με το οποίο ήρθε 10ος. Η Lisa Ajax συμμετείχε στο Melodifestivalen  το 2016 με το τραγούδι My Heart Wants Me Dead και το 2017 με το I Don’t Give A. Ο John Lundvik με το My Turn έφτασε έως την τρίτη θέση του Melodifestivalen 2018. Η Ann-Louise Hanson τέλος, αποτελεί θρύλο του φεστιβάλ καθώς συμμετείχε συνολικά 13 φορές σε αυτό, χωρίς να νικήσει ποτέ, ενώ δοκίμασε  την τύχη της και στο εθνικό τελικό της Γερμανίας πάλι χωρίς επιτυχία.

Από κάθε ημιτελικό οι πρώτοι 2 καλλιτέχνες θα προκριθούν απευθείας στον μεγάλο τελικό του φεστιβάλ που θα διεξαχθεί στις 9 Μαρτίου στο Friends Arena στην Στοκχόλμη, ενώ όσοι πάρουν την 3η και 4η θέση στον ημιτελικό θα διαγωνιστούν στην βραδιά της δεύτερης ευκαιρίας, στις 2 Μαρτίου στην πόλη Nyköping, όπου θα διεκδικήσουν ένα από τα 2 εισιτήρια για τον τελικό. Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε και τους στίχους των 7 διαγωνιζόμενων τραγουδιών εδώ.

2 σκέψεις για το “Σουηδία: Ακούστε τα αποσπάσματα του τέταρτου ημιτελικού του Melodifestivalen 2019

  1. Aγάπησα το τραγουδι της Lisa Ajax!! Νομίζω αυτό μαζί με του Liamoo και της Hanna Ferm είναι τα δύο καλύτερα που χει η Σουηδία φέτος. Προβλέπω να πηγαίνει με μπαλάντα φέτος και με όσα εχουμε ακουσει μεχρι στιγμης η 10αδα ειναι σιγουρη για τη Σουηδια. Ισως και η 5αδα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.