Σουηδία: Ακούστε αποσπάσματα των τραγουδιών του 3ου ημιτελικού

Σουηδία: Ακούστε αποσπάσματα των τραγουδιών του 3ου ημιτελικού

Αυτό το Σάββατο 20/2 θα διεξαχθεί ο τρίτος ημιτελικός της εθνικής επιλογής της Σουηδίας για την Eurovision 2021, Melodifestivalen. Κάθε Πέμπτη, η δημόσια τηλεόραση της Σουηδίας SVT, δίνει στη δημοσιότητα μονόλεπτα αποσπάσματα των τραγουδιών της βραδιάς.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τα αποσπάσματα των 7 τραγουδιών του τρίτου ημιτελικού:

  1. Charlotte PerrelliStill Young
  2. Emil AssergårdOm allting skiter sig
  3. Klara HammarströmBeat of Broken Hearts
  4. MustaschContagious
  5. ElisaDen du är
  6. Alvaro EstrellaBaila Baila
  7. TusseVoices

Ανάμεσα στους υποψήφιους συναντάμε την εκπρόσωπο της Σουηδίας το 1999 Charlotte Perrelli, όπου κέρδισε το πρώτο βραβείο στην Eurovision με το τραγούδι Take me to heaven, ενώ το 2008 συμμετείχε με το τραγούδι Hero καταλαμβάνοντας της 18η θέση. Επίσης, σε αυτό τον ημιτελικό συμμετέχουν οι Klara Hammarström (Melodifestivalen 2020), Elisa (Melodifestivalen 2014), Alvaro Estrella (Melodifestivalen 2014 και 2020) και ο κεντρικός τραγουδιστής των MustaschRalf Gyllenhammar (Melodifestivalen 2013).

Ο τρίτος ημιτελικός του Melodifestivalen 2021, θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο στις 21:00 ώρα Ελλάδας στο Annexet Arena της Στοκχόλμης.

Μία σκέψη στο “Σουηδία: Ακούστε αποσπάσματα των τραγουδιών του 3ου ημιτελικού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.