Έλενα Παπαρίζου: Με dance διαθέσεις συνεχίζεται το #ProjectAprohosis (ΒΙΝΤΕΟ)

Έλενα Παπαρίζου: Με dance διαθέσεις συνεχίζεται το #ProjectAprohosis (ΒΙΝΤΕΟ)
Στη δημοσιότητα έφτασε στις 15.00 το μεσημέρι, το νέο οπτικοακουστικό εγχείρημα της Έλενας Παπαρίζου, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στον δίσκο “Αποχρώσεις” (ο οποίος σημειωτέον εκτοξεύτηκε στην κορυφή της λίστας IFPI Albums Chart).

Ο λόγος για το “Μη”, το οποίο είναι ένα σύγχρονο pop τραγούδι που συνδυάζει άψογα στο ηχόχρωμά του μια πινελιά από ethnic επιρροές. Από το πρώτο άκουσμα μάλιστα καταλαβαίνεις ότι έχει όλες τις προδιαγραφές για να γίνει ένα επερχόμενο hit-single.

“Μη, μην παρακαλάς, δεν υπάρχει τίποτα μα τίποτα, τίποτα ανάμεσά μας… Μη, μη μ’ αναζητάς, δεν υπάρχει τίποτα στο τίποτα, δεν έχει μείνει τίποτα για μας, τίποτα για μας…” λέει η καλλιτέχνιδα, ανοίγοντας καινούρια σελίδα στη ζωή της.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει η ταλαντούχα και πετυχημένη ομάδα των ARCADE,  μαζί με τους Damian Magand, Kirsten Collins, Bosorg Etemad, ενώ η σκηνοθεσία ανήκει στον Βαγγέλη Τσαουσόπουλο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.