Σλοβενία: Μέσω εθνικού τελικού θα επιλεγεί το τραγούδι της Ana Soklič για την Eurovision 2021

Σλοβενία: Μέσω εθνικού τελικού θα επιλεγεί το τραγούδι της Ana Soklič για την Eurovision 2021

Ως γνωστόν η Σλοβενία επέλεξε για την Eurovision 2021 μέσω απευθείας ανάθεση την Ana Soklič, την τραγουδίστρια που θα εκπροσωπούσε την χώρα στην Eurovision 2020 με το τραγούδι Voda, με τον διαγωνισμό όμως να ακυρώνεται λόγω της πανδημίας του ιού COVID-19. To 2021 μάλιστα θα είναι η πρώτη χρονιά για την Σλοβενία που θα επιλέξει τον εκπρόσωπό της μέσω απευθείας ανάθεση σε ένα καλλιτέχνη, καθώς από το 1993 που έλαβε η Σλοβενία πρώτη φορά μέρος στην Eurovision μέχρι και σήμερα, πάντοτε ο εκπρόσωπος της χώρας επιλεγόταν μέσω εθνικού τελικού με συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών.

 Παρόλα αυτά για την επιλογή του τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί και φέτος διαγωνισμός, καθώς η δημόσια τηλεόραση της Σλοβενίας, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους δημιουργούς να στείλουν τις συνθέσεις τους μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, και τις καλύτερες από αυτές θα τις ερμηνεύσει η Ana Soklič σε έναν εθνικό τελικό όπου θα επιλεγεί η συμμετοχή της Σλοβενίας για την Eurovision 2021. Ακόμη δεν είναι γνωστό το πόσα τραγούδια θα τραγουδήσει ή με ποιό σύστημα ψηφοφορίας θα επιλεγεί το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Ana στην Eurovision 2021.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.