Ισπανία: Μέσω εθνικού τελικού θα επιλεγεί το τραγούδι του Blas Cantó για την Eurovision 2021

Ισπανία: Μέσω εθνικού τελικού θα επιλεγεί το τραγούδι του Blas Cantó για την Eurovision 2021

Η ισπανική ιστοσελίδα Eurovision-spain, αποκάλυψε ότι το τραγούδι του εκπροσώπου της χώρας για την Eurovision 2021, Blas Cantó, θα επιλεγεί μέσω εθνικού τελικού. 

Το site αναφέρει ότι σε μια συνάντηση της TVE με την ομάδα του Blas και την Warner Music, συμφωνήθηκε να διοργανωθεί ένας εθνικός τελικός για την επιλογή της συμμετοχής της Ισπανίας για το 2021. Στον εθνικό τελικό, ο Blas θα παρουσιάσει κάποια τραγούδια, με το κοινό να έχει σημαντικό ρόλο στην επιλογή του τραγουδιού για την εκπροσώπηση της Ισπανίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2021. Στο σόου, επίσης, θα παραβρεθούν καλλιτέχνες που ανήκουν στην δισκογραφική εταιρία Warner Music, όπως η Pastora Soler (Eurovision 2012) και η Vanessa Martín.

Η TVE δεν έχει ορίσει ακόμα την ημερομηνία διεξαγωγής του εθνικού τελικού, αλλά αναμένεται να πραγματοποιηθεί μεταξύ των μηνών Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου.

Ο Blas Cantó ήταν ο καλλιτέχνης που είχε επιλεγεί από την δημόσια τηλεόραση της Ισπανίας για να εκπροσωπήσει την χώρα στην Eurovision 2020, με το τραγούδι Universo. Ωστόσο, έπειτα από την ακύρωση του διαγωνισμού λόγω του Covid-19, η Ισπανία ήταν από τις πρώτες χώρες που έσπευσε να επιβεβαιώσει ότι ο Blas Cantó θα είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει την χώρα του στο Ρότερνταμ τον Μάιο του 2021.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.