Σερβία 2017 : Ακούστε το Instrumental teaser απο το τραγούδι “In Too Deep” της Tijana Bogićević.

Σερβία 2017 : Ακούστε το Instrumental teaser απο το τραγούδι “In Too Deep” της Tijana Bogićević.

Η Tijana Bogićević θα εκπροσωπήσει την Σερβία στη Eurovision 2017. Η επιλογή της έγινε από τους μουσικούς συντάκτες του RTS. Ενώ το τραγούδι της υπογράφουν σπουδαίοι δημιουργοί, με πολλές Eurovision επιτυχίες στο ενεργητικό τους.

Σήμερα το RTS, ο επίσημος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Σερβίας ανακοίνωσε τον τίτλο του τραγουδιού “In Too Deep” με τον οποίο η Tijana Bogićević θα εκπροσωπήσει τη Σερβία στο Κίεβο. Πρίν λίγα λεπτά δημοσιέυθηκε στην επίσημη σελίδα της Eurovision στο youtube, ένα μικρό απόσπασμα του τραγουδιού σε instrumental μορφή (41sec).Tο τραγούδι της Σερβίας που θα το ακούσουμε σε λίγες μέρες, υπογράφουν οι Borislav Milanov, Bo Persson, Johan Alkenas και Lisa Ann-Mari Linder.

Η Tijana δοκίμασε και το 2009 να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τον εθνικό διαγωνισμό της Σερβίας Beovizija. Θα είναι άραγε η χρονιά της; Η Σερβία διαγωνίζεται στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού στης 11 Μαρτίου.

 

Ακούστε παρακάτω το Instrumental teaser απο το τραγούδι “In Too Deep”  :

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.