Σερβία 2017: Ακούστε τη συμμετοχή της Tijana Bogićević “In Too Deep”

Σερβία 2017: Ακούστε τη συμμετοχή της Tijana Bogićević “In Too Deep”

Στις 27/02 ανακοινώθηκες από τη δημόσια τηλεόραση της Σερβίας RTS, πως η 35χρονη γεννημένη στο Νόβισαντ Tijana Bogićević θα είναι η εκπρόσωπος της χώρας στον 62ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Η επιλογή της έγινε από τους μουσικούς συντάκτες του RTS. Πριν από λίγο δόθηκε στη δημοσιότητα το τραγούδι που θα μας παρουσιάσει τον Μάιο στο Κίεβο “In Too Deep”. Το κομμάτι υπογράφουν οι Borislav Milanov, Bo Persson, Johan Alkenas και Lisa Ann-Marie Linder, οι οποίοι ήταν στην ομάδα που έγραψαν το νικητήριο τραγούδι της Eurovision 2014 για την Αυστρία, Rise Like A Phoenix της Conchita, αλλά και την περσινή τέταρτη θέση της Βουλγαρίας If Love Was A Crime της Poli Genova.

Η Tijana δοκίμασε και το 2009 να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τον εθνικό διαγωνισμό της Σερβίας Beovizija. Εντούτοις το 2011 ήταν στα φωνητικά της Nina, στη συμμετοχή της Σερβίας στο διαγωνισμό που διεξήχθη στο Ντίσελντορφ. Ζει και εργάζεται στη Βοστόνη των ΗΠΑ.

Η Σερβία διαγωνίζεται τον Μάιο στο πρώτο μέρος του δεύτερου ημιτελικού.

Τι λέτε; Θα καταφέρει η Tijana να βρεθεί στον τελικό;

Μία σκέψη στο “Σερβία 2017: Ακούστε τη συμμετοχή της Tijana Bogićević “In Too Deep”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.