Ην. Βασίλειο: Ακούστε την τελική μορφή του “Never Give Up On You”

Ην. Βασίλειο: Ακούστε την τελική μορφή του “Never Give Up On You”

Όπως σας ενημερώσαμε ήδη από χθες, το BBC δημοσίευσε πριν από λίγο το επίσημο video clip της συμμετοχής του Ηνωμένου Βασιλείου Never Give Up On You, στη Eurovision 2017. Μαζί όμως με το video clip μπορούμε να ακούσουμε και την τελική εκδοχή του τραγουδιού, όπως δηλαδή θα παρουσιαστεί το Μάιο στο Κίεβο, από τη Lucie Jones.

Η Lucie Jones που έγινε γνωστή στη χώρα της μέσα από τη συμμετοχή της στο X Factor, (έφυγε από το talent show προς χάρη των Jedwards) ήταν η μεγάλη νικήτρια του εθνικού τελικού του Ηνωμένου Βασιλείου, Eurovision: You Decide. Το τραγούδι υπογράφει ως συνθέτρια η πρώην νικήτρια του διαγωνισμού για τη Δανία το 2013, Emmelie De Forest.

Όπως είχε δηλώσει η ίδια Lucie Jones, επιθυμία της ήταν να γίνουν κάποιες μικρές αλλαγές στο τραγούδι, που θα διατηρούσαν όμως την απλότητα και αμεσότητα του. Όπως θα δείτε στο επίσημο video clip που πριν λίγο δημοσίευσε το BBC, το τραγούδι δεν έχει ιδιαίτερες διαφορές από τη μορφή στην οποία παρουσιάστηκε πριν από ένα μήνα στον βρετανικό εθνικό τελικό.

Η Lucie Jones 20 ολόκληρα χρόνια μετά την τελευταία νίκη της χώρας της στο διαγωνισμό, θα προσπαθήσει να ξεκολλήσει το Ηνωμένο Βασίλειο από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα που βρίσκεται συνήθως τα τελευταία 15 χρόνια.

Δείτε το επίσημο video της φετινής συμμετοχής του Ηνωμένου Βασιλείου στη Eurovision 2017:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.