Σαν Μαρίνο: Eπιλογή μέσω του Una voce per San Marino και για την Eurovision 2023

Σαν Μαρίνο: Eπιλογή μέσω του Una voce per San Marino και για την Eurovision 2023

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου του Achille Lauro, του νικητή της εθνικής επιλογής του Σαν Μαρίνο για την Eurovision 2022, Una voce per San Marino, o Υπουργός Τουρισμού, Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, Οικονομικής Συνεργασίας και Παγκόσμιας Έκθεσης του Σαν Μαρίνο, Federico Pedini Amati, επιβεβαίωσε πως το Una voce per San Marino θα συνεχίσει ως εθνική επιλογή του Σαν Μαρίνο και για την Eurovision 2023 με μια νέα έκδοση.

«Δεν σταματάμε εδώ. Του χρόνου θα είμαστε ακόμα καλύτεροι» Ήταν η ακριβής δήλωση του Federico Pedini Amati, του οποίου το υπουργείου ήταν ένας από τους βασικούς χορηγούς του Una voce per San Marino.

Θυμίζουμε πως νικητής της φετινής εθνικής επιλογής του Σαν Μαρίνο για την Eurovision ήταν ο Achille Lauro με το τραγούδι Stripper, με το οποίο θα διαγωνιστεί στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως στο φετινό Una voce per San Marino, είχαμε και Ελληνική συμμετοχή στις οντισιόν, με τον Παναγιώτη Τσακαλάκο.

Μία σκέψη στο “Σαν Μαρίνο: Eπιλογή μέσω του Una voce per San Marino και για την Eurovision 2023

  1. Έλεος!
    Θα ξαναδούμε δηλαδή αυτό το χάος;!
    Τους βγάζω το καπέλο για τον ζήλο τους να συμμετέχουν στο μεγάλο πάρτυ που λέγεται Γιουροβίζιον, αλλά όλο αυτό το φετινό ήταν αχρείαστο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.