Σαν Μαρίνο: Στις 7 Μαρτίου θα ακούσουμε το τραγούδι του Serhat για την Eurovision 2019

Σαν Μαρίνο: Στις 7 Μαρτίου θα ακούσουμε το τραγούδι του Serhat για την Eurovision 2019

Μια ακόμη συμμετοχή της φετινής Eurovision πρόκειται να μάθουμε στις 7 Μαρτίου και δεν είναι άλλη από αυτή του Σαν Μαρίνο και το τραγούδι του  Serhat Hacıpaşalıoğlu 

Νωρίτερα, τον Ιανουάριο, το κρατικό κανάλι του Σαν Μαρίνο, SMRTV, είχε ανακοινώσει ότι ο Serhat θα εκπροσωπήσει την χώρα στον 64ο διαγωνισμό της Eurovision τον ερχόμενο Μάιο στο Τελ Αβίβ. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο Τούρκος καλλιτέχνης θα εκπροσωπήσει την χώρα στον διαγωνισμό καθώς το 2016 είχε συμμετάσχει για λογαριασμό του Σαν Μαρίνο με το τραγούδι “Ι didn’t know”, του δικού μας Νεκτάριο Τυράκη.
Η συμμετοχή του καλλιτέχνη αναμένεται να δημοσιοποιηθεί την Πέμπτη, 7 Μαρτίου. Το κρατικό κανάλι της χώρας μέσα από δελτίο τύπου που εξέδωσε δήλωσε:

Για τον Serhat αυτές οι μέρες είναι γεμάτες μουσική. Ταξιδεύοντας μεταξύ Σαν Μαρίνο, Γαλλίας και Τουρκίας, έχει ξεκινήσει το γύρισμα του βίντεο κλιπ κάτω από μία φρέσκια και μοντέρνα αντίληψη, η οποία μας πάει ακριβώς μέσα στο καρδιοχτύπι του τραγουδιού. Πολλές ώρες δουλειάς με συνεργάτες πέρα από γεωγραφικά όρια, που μοιράζονται το πάθος για μουσική, ο Serhat ετοιμάζει την συμμετοχή του Σαν Μαρίνο για το 2019. Το τραγούδι πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 7 Μαρτίου μαζί με το βίντεο κλιπ. Μείνετε συντονισμένοι ! Περισσότερες πληροφορίες…. έρχονται!

Το Σαν Μαρίνο πρόκειται να διαγωνιστεί στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού στις 14 Μαϊου.

Ο SERHAT

Ο Ahmet Serhat Hacıpaşalıoğlu γεννημένος στις 24 Οκτωβρίου του 1964, γνωστός ως Serhat, είναι ένας Τούρκος καλλιτέχνης ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κωνσταντινούπολη. Ξεκίνησε την καριέρα του στο τραγούδι το 1997, όμως η ενασχόληση του με τα καλλιτεχνικά ξεκίνησε από πολύ νωρίτερα, καθώς έχει τη δική του εταιρία παραγωγής, την End Productions. Έχει κάνει την παραγωγή διαφόρων τηλεοπτικών προγραμμάτων μεταξύ των οποίων και το τηλεπαιχνίδι γνώσεων “Riziko” (πρόκειται για την τούρκικη μεταφορά του αμερικάνικου “Jeopardy“) το οποίο μάλιστα παρουσίαζε ο ίδιος (από το 1994 έως το 1996 στο κανάλι TRT και από το 1998 έως το 2000 στο Kanal 7).

Το 2004 ήταν που κυκλοφόρησε το πολύ πετυχημένο ντουέτο του με τη Viktor Lazlo “Total Disguise“ Στην Ελλάδα γνωρίζουμε πολύ καλά το τραγούδι αυτό, αφού χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 2018 το τραγούδησε μαζί με την Έλενα Παπαρίζου.

 

O Serhat εκπροσώπησε την χώρα στην Eurovision 2016 στην Στοκχόλμη της Σουηδίας με το τραγούδι “I Didn’t Know” , το οποίο παραλίγο να προκριθεί στον τελικό καθώς τερμάτισε στην 11η θέση του ημιτελικού.

Μέχρι να ακούσουμε την φετινή συμμετοχή του καλλιτέχνη στον διαγωνισμό ας θυμηθούμε την πρώτη του ερμηνεία το 2016:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.