Ρωσία 2017: Ο -ελληνικής καταγωγής- Alexandr Panayotov θα είναι ο διάδοχος του Sergey Lazarev;

Ρωσία 2017: Ο -ελληνικής καταγωγής- Alexandr Panayotov θα είναι ο διάδοχος του Sergey Lazarev;

Όπως διαβάσαμε σε ρωσικά ΜΜΕ, η Ρωσία ετοιμάζεται να στείλει στη Γιουροβίζιον τον Aleksandr Sergeevich Panayotov (Александр Сергеевич Панайотов), ποπ-σταρ της χώρας, με ελληνικές ρίζες μάλιστα. Ο πολυβραβευμένος καλλιτέχνης, με έκταση φωνής 3 1/2 οκτάβες, που γεννήθηκε το 1984 στη Zaporizhia της ΕΣΣΔ (στη σημερινή Ουκρανία-ίσως γι’ αυτόν τον λόγο και να επιλέγεται), έχει συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ των πρώην Σοβιετικών χωρών, έχει κάνει περιοδεία σε 16 χώρες και έχει κυκλοφορήσει δύο προσωπικά άλμπουμ. Έχει διαγωνιστεί σε διάφορα talent show, με τελευταίο το φετινό “Golos” (The Voice of Russia), όπου γύρισαν και οι τέσσερις κριτές.

Οι φίλοι του διαγωνισμού τον θυμούνται σίγουρα, καθότι το 2005 είχε έρθει 5ος, με το Balalaika, ένα ντουέτο με τον Alexei Chumakov, ενώ το 2008 κατετάγη 2ος στον εθνικό τελικό της Ρωσίας, πίσω από τον Dima Bilan, με το τραγούδι Crescent and Cross με μόλις δύο βαθμούς διαφορά (η καρμική λεπτομέρεια είναι ότι το 2005 ήρθε 2ος στην επιλογή ο… Dima  Bilan). Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια βραδιά του 2008 διαγωνίστηκε και ο περσινός εκπρόσωπος, Sergey Lazarev, ο οποίος κατέλαβε τότε την 4η θέση.

Μπορείτε να ακούσετε τα δύο υποψήφια τραγούδια του εδώ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.