Αρμενία 2017: Απόψε ο τελικός!

Αρμενία 2017: Απόψε ο τελικός!

Απόψε, παραμονή Χριστουγέννων το 2016, η Αρμενία θα γίνει η 9η χώρα που επιλέγει τον καλλιτέχνη που θα την εκπροσωπήσει στην Eurovision του 2017 του Κιέβου. Η Αρμενία επιλέγει φέτος τον εκπρόσωπο της μέσω του talent show Depi Evratesil στο οποίο συμμετείχαν συνολικά πάνω από 80 καλλιτέχνες. Απόψε όμως δεν επιλέγεται το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την χώρα, αυτό θα συμβεί τους επόμενους μήνες. Καλεσμένος, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, θα είναι ο εκπρόσωπος της Κύπρου, Hovig (Hovig Demirjian).

Στον αποψινό τελικό προκρίθηκαν 2 ταλαντούχες κοπέλες, η Marta η οποία προέρχεται από την ομάδα της Anush και η Artsvic η οποία προέρχεται από την ομάδα του Essaï. Οι 2 κοπέλες θα ερμηνεύσουν γνωστά κομμάτια, με σκοπό να κερδίσουν την ψήφο του κοινού και της κριτικής επιτροπής, οι οποίοι θα κρίνουν το αποτέλεσμα σε ποσοστό 50-50. Τα προγνωστικά δείχνουν ότι ο τελικός θα είναι μια σκληρή μάχη καθώς την προηγούμενη εβδομάδα η Marta ήρθε πρώτη στο televoting ενώ η Artsvic ήταν πρώτη στην ψήφο της κριτικής επιτροπής. Ας δούμε τις ερμηνείες των κοριτσιών από τις προηγούμενες φάσεις του Αρμενικού talent show:

O τελικός ξεκινάει στις 19.30 ώρα Ελλάδας, και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε από εδώ

Στον Αρμενικό τελικό θα δώσει και το παρόν ο φετινός εκπρόσωπος της Κύπρου, ο Hovig Demirjian, ο οποίος είναι Αρμενικής καταγωγής.

Αρμενία/Κύπρος 2017: Ο Hovig καλεσμένος στον Αρμενικό τελικό το Σάββατο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.