Ρουμανία 2017: Ακούστε το τραγούδι του Stig Rästa για το Selectia Nationala 2017

Ρουμανία 2017: Ακούστε το τραγούδι του Stig Rästa για το Selectia Nationala 2017

Ο Εσθονός δημιουργός, ερμηνευτής και ηθοποιός Stig Rästa, που κατάφερε το 2015 μαζί με την Elina Born και το μελωδικό ντουέτο τους, Goodbye To Yesterday να φέρουν τη χώρα τους στην έβδομη θέση, συμμετέχει φέτος εκτός από το Eesti Laul της πατρίδας του και στο Selectia Nationala της Ρουμανίας. Με τον Sergiu Bolotă έναν ανερχόμενο undergound καλλιτέχνη, ευελπιστεί πως το τραγούδι που συνέθεσε για αυτόν, θα βρεθεί στον τελικό της βαλκανικής χώρας και θα κερδίσει το εισιτήριο για το Κίεβο.

Το τραγούδι ονομάζεται We Were Young και δημοσιοποιήθηκε στο Youtube πριν από λίγο. Η Ρουμανία για άλλη μία φορά, θα επιλέξει με εθνικό τελικό τη συμμετοχή της, με το γνωστό σε όλους πλέον Selectia Nationala 2017. Ο τελικός του Selectia Nationala 2017 θα διεξαχθεί στις 5 Μαρτίου, πιθανότατα σε κάποια επαρχιακή πόλη της χώρας όπως μας συνηθίζει τα τελευταία χρόνια η δημόσια τηλεόραση της Ρουμανίας TVR. Ο Stig Rästa ελπίζει να βρεθεί με δύο συμμετοχές αυτή τη χρονιά στη σκηνή της Eurovision. Με το μουσικό άλτερ έγκο του Elina Born και το In Or Out στην Εσθονία και με τον Sergiu Bolotă και το We Were Young στη Ρουμανία. Ο Stig Rästa συνέθεσε και την περσινή συμμετοχή της Εσθονίας Play με τον Jüri Pootsmann, χωρίς όμως να επαναλάβει την επιτυχία του Goodbye To Yesterday, αφού αποκλείστηκε στον 1ο ημιτελικό καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση.

Ακούστε το τραγούδι We Were Young στο παρακάτω βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.