Στη Στοκχόλμη ο Hovig για την ηχογράφηση της κυπριακής συμμετοχής

Στη Στοκχόλμη ο Hovig για την ηχογράφηση της κυπριακής συμμετοχής

Όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος ο Hovig μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του, μετέβη σήμερα στη Στοκχόλμη για την ηχογράφηση του τραγουδιού που συνέθεσε για αυτόν ο διάσημος Σουηδός δημιουργός Thomas G:Son και θα αποτελεί την κυπριακή συμμετοχή στον 62ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Το ΡΙΚ αποφάσισε και φέτος να επιλέξει τον εκπρόσωπό του στο διαγωνισμό με απευθείας ανάθεση, ακολουθώντας την περσινή πετυχημένη θα μπορούσαμε να πούμε, συνταγή των Minus One. Ο μετρ του είδους Thomas G:Son που έχει συμμετάσχει ουκ ολίγες φορές στη Eurovision, με δεκάδες χώρες και έχει κερδίσει με τη Loreen και το Euphoria το 2012, είναι ο συνθέτης της κυπριακής συμμετοχής. Ο Hovig ταξίδεψε σήμερα στη Στοκχόλμη προκειμένου να γίνει η ηχογράφηση του τραγουδιού, κάτι που έπραξαν και πέρσι οι Minus One, αφού και το Alter Ego ήταν σύνθεση του Thomas G:Son, με τη συμμετοχή φυσικά και των ιδίων. Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει ο Hovig στη σκηνή του I.E.C. το Μάιο στο Κίεβο, αναμένεται να ανακοινωθεί από το ΡΙΚ στα τέλη Φλεβάρη.

stock

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.