Ην. Βασίλειο 2017: Ακούστε τις συμμετοχές του You Decide

Ην. Βασίλειο 2017: Ακούστε τις συμμετοχές του You Decide

Μέσα από το ραδιοφωνικό πρόγραμμα του Ken Bruce στο BBC2 αποκαλύφθηκαν οι έξι συμμετοχές του βρετανικού εθνικού τελικού για τη Eurovision You Decide, που θα διεξαχθεί στις 27 Ιανουαρίου.

Όπως και το 2016 τα έξι τραγούδια του You Decide, επελέγησαν από μία επιτροπή που απαρτίζονταν από fans  του διαγωνισμού και μουσικούς.

Olivia Garcia – Freedom Hearts

Η Olivia Garcia είναι πολύ νέα στο χώρο της μουσικής. Κατάφερε όμως στα 16 της να φθάσει στα judges’ houses στο δημοφιλέστερο ίσως τάλεντ σόου της χώρας, στο X Factor. Στο τραγούδι της βρίσκονται Σουηδοί δημιουργοί.

Holly Brewer – I Wish I  Loved You More

Η Holly Brewer είναι 21 ετών και είναι επίσης φρέσκια στη μουσική βιομηχανία. Έχει συμμετάσχει σε διάφορα σημαντικά events, ενώ έχει κάνει gigs σε όλη σχεδόν τη Βρετανία.

Lucy Jones – Never Give Up On You

Η Lucy Jones είναι τραγουδίστρια ηθοποιός και μοντέλο. Είναι Ουαλή και έγινε επίσης γνωστή από το X Factor. Συμμετείχε στον 6ο κύκλο, όπου έφθασε στην όγδοη θέση. Από το σόου την απέκλεισαν οι γνωστοί μας Jedward. Οι φήμες που ήθελαν την Emmelie De Forest να συμμετέχει στον φετινό τελικό του Ην. Βασιλείου επιβεβαιώνονται καθώς αυτή είναι στη σύνθεση του εν λόγω τραγουδιού.

Danyl Johnson – Light Up The World

Άλλος ένας διαγωνιζόμενος από το X Factor, από την ίδια μάλιστα χρονιά που ήταν και η προηγούμενη συμμετέχουσα του You Decide. Το πρώτο ρυθμικό τραγούδι και το πρώτο με άνδρα καλλιτέχνη στη line up του βρετανικού τελικού. Ο Danyl Johnson έφτασε μέχρι τον τελικό του X Factor το 2009, αλλά τελικά τερμάτισε τέταρτος.

Salena Mastroianni – I Don’t Wanna Fight

Από το X Factor και η Salena, ιταλικής καταγωγής. Η Salena έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο X Factor το 2012. Πέρα από τραγουδίστρια είναι και συνθέτρια. Έχει συνεργαστεί με πολύ σημαντικούς παραγωγούς της βρετανικής ποπ σκηνής, ενώ έχει συμμετάσχει σε μεγάλα μουσικά events.

Nate Simpson – What Are We Made Of

Άλλος ένας υποψήφιος από το X Factor και μάλιστα από το πιο πρόσφατο. Ο Nate Simpson συμμετείχε στο X Factor της χώρας του, που τελείωσε πριν από λίγους μήνες και στο οποίο η Saara Alto έφτασε στη δεύτερη θέση. Ο Nate βρέθηκε μέχρι τα judges’ houses της κατηγορίας των αγοριών κάτω των 24, αλλά δεν μπόρεσε να βρεθεί στα lives.

Ο τελικός του Eurovision:You Decide θα διεξαχθεί στο θέατρο Eventim Apollo, τον ίδιο χώρο όπου έγινε και η επετειακή βραδιά των 60 χρόνων του διαγωνισμού, Eurovision Greatest Hits. Κοινό και κριτική επιτροπή θα επιλέξουν το νικητή, που θα προσπαθήσει 20 χρόνια μετά την τελευταία νίκη του Ηνωμένου Βασιλείου να φέρει τη χώρα πάλι στην κορυφή. Την κριτική επιτροπή θα απαρτίζουν οι Sophie Ellis-Bextor, Bruno Tonioli και CeCe Sammy ενώ το σόου θα παρουσιάσει όπως και πέρσι ο Mel Giedroyc, ο οποίος είναι ο σχολιαστής των ημιτελικών της Eurovision για το BBC.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.